Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Studenková sa už na seba nemohla pozerať: Nechala sa omladiť... Pozrite!

Zdena Studenková opäť navštívila kliniku krásy. Zobraziť galériu (10)
Zdena Studenková opäť navštívila kliniku krásy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť o čosi mladšia! Zdena Studenková (61) patrí k ženám, ktoré aj napriek pribúdajúcim rokom stále dbajú o svoj výzor. Doposiaľ sme ju ešte nikdy nemali možnosť vidieť neupravenú. Herečka sa však okrem domácej starostlivosti zveruje aj do rúk odborníkov z kliniky krásy. Pred pár dňami absolvovala už svoj druhý zákrok. Po rukách si tentokrát nechala omladiť pery.

Na jar herečka Zdena Studenková absolvovala omladzujúci zákrok na bratislavskej klinike krásy. Vtedy podstúpili procedúru jej ruky, aby pôsobili pružnejšie a sviežejšie. 


Dôchodkyňa Studenková sa nechala napichať: FOTO priamo zo zákroku! 


A umelkyňa má za sebou už ďalšiu návštevu u odborníkov na krásu. Pred pár dňami zverila do ich rúk svoje pery, ktoré si nechala napichať kyselinou hyalurónovou. Nešlo však o zväčšenie ich objemu, ako by mnohým v tomto prípade napadlo, ale o takzvané kontúrovanie, ktoré sa postaralo o ich mladistvejší vzhľad. 

Ako sama umelkyňa priznala, omladiť sa nechala kvôli svojej práci, ale aj vlastnému dobrému pocitu. „Som herečka a nejakým spôsobom sa musím udržiavať pri živote. Nie je to však iba otázka mojej profesie, som proste žena a tá by sa o seba mala starať. Pohľad do zrkadla ráno je totiž nemilosrdný,“ vysvetlila Studenková dôvod, prečo sa rozhodla podstúpiť ďalší zákrok. 

Pery totiž vekom strácajú svoj objem, blednú a na ich povrchu sa tvoria ryhy, ktoré po nanesení rúžu nevyzerajú práve esteticky. A toto bol aj prípad známej herečky. „Veľa žien k nám chodí s prosbou o zväčšenie pier, ale nakoniec spoločne zistíme, že by im stačilo práve spomínané omladenie, ktoré zahŕňa hydratáciu a zvýraznenie kontúry pier, ktorú sme prevádzali aj u pani Studenkovej,“ vysvetlila MUDr. Barbora Brezová, ktorá zákrok vykonávala. 

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu