Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Studenková oslavuje 62: Pozrite, kedy vyzerala najhoršie!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (10)
Zdena Studenková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Herecká diva Zdena Studenková dnes oslavuje už 62 rokov. Na svoj vek vyzerá skvelo, no nebolo to vždy tak. Pred pár rokmi podstúpila zákroky, po ktorých vyzerala na prvý pohľad veľmi neprirodzene. Pozrite, kedy jej to naozaj príliš nepristalo.

Toto jej nevyšlo! Zdena Studenková je dáma, ktorá  sa pravidelne o seba stará. Niet preto divu, že aj v dôchodkovom veku vyzerá očarujúco. Mnohé mladšie ženy jej môžu mladistvo vyzerajúcu tvár iba závidieť. No nie vždy vyzerala umelkyňa tak skvelo. Aj ona mala obdobie, kedy to so skrášľovaním evidentne prehnala.

Pred 4 rokmi, keď účinkovala v obľúbenom jojkárskom seriáli Panelák, ju mnohí diváci nespoznávali. Na obraze sa totiž objavila s vyžehleným čelom a zväčšenými perami, ktorými pripomínala mnohé známe playmate. K tomu si nechala blondínka spraviť výrazný mejkap a hneď vyzerala neprirodzene. Doslova bola na nepoznanie.

Našťastie to blondínka s pribúdajúcimi rokmi už tak s vylepšeniami nepreháňa a vyzerá lepšie ako predtým. Veď uznajte sami, tak ako v Paneláku by sme ju už radšej zrejme nechceli nikdy vidieť...

Zdena Studenková s vyžehleným čelom a nafúknutými perami.
Zobraziť galériu (10)
Zdena Studenková s vyžehleným čelom a nafúknutými perami.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu