Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík chcel väčšie prsia, tak urobil šialenú vec: Umieral v agónii dlhých osem dní!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

HUNUCMÁ - Túžba po titule krásy ho dohnala až na druhý svet. Mladík z Mexika chcel mať väčšie prsia, a tak sa rozhodol pre zúfalý krok. Vpichol si do nich kuchynský olej, čo sa samozrejme ukázalo ako veľmi nešťastný nápad.

Juan Manuel Sanchez sa chcel veľmi zúčastniť súťaže krásy v mexickom Hunucmá a bol pre to ochotný urobiť všetko. Priatelia mu poradili, aby si do hrudníka vstrekol olej na varenie. Prakticky okamžite po tom mu prišlo zle.

Juanovi kamaráti zaúradovali opäť a v snahe stlmiť silnú bolesť mu dali diazepam. Lenže všetko tým ešte zhoršili a mladík upadol do bezvedomia. Mysleli si však, že len spí a nechali ho tak. Okolo piatej hodiny ráno, keď už bolo jasné, že Manuel sa z toho sám nedostane, privolali sanitku. O osem dní neskôr zomrel v poriadnych bolestiach v nemocnici.

Podľa lekárov mladíkovo telo olej odmietlo. A keď sa rozšíril do pľúc a mozgu, už mu nebolo pomoci. "Muž si do tela vstrekol istú substanciu. Momentálne vypočúvame svedkov, aby sme zistili, čo presne sa stalo," uviedla policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu