Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Totálny zvrhlík z Trenčína: Miloš naháňal a močil na ženy, policajti vyriekli verdikt!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

BRATISLAVA – Až trojročný pobyt za mrežami hrozí 22-ročnému Milošovi z okresu Trenčín za opakovaný prečin výtržníctva. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave 5 totiž v priebehu dvoch týždňov od spáchania prvého skutku objasnili sériu doposiaľ celkovo troch trestných činov páchaných na osobách ženského pohlavia, ktoré sa stali na rôznych miestach na území piateho bratislavského okresu.

Obvinený Miloš 10. marca 2015 na Haanovej ulici v čase o 17. hodiny vyvolal všeobecné pohoršenie na mieste verejnosti prístupnom tým spôsobom, že prenasledoval poškodenú mladistvú po jej odchode z tréningu v blízkosti tenisových kurtov. Keď bol v dostatočnej vzdialenosti, vymočil sa na jej nohy a bundu, pričom z miesta následne utiekol.

Neskôr, 17. marca 2015 v čase o 21. hodiny, sa obvinený dopustil spáchania druhého skutku - pred vchodom do brány obytného domu na Holíčskej ulici. Tam pristúpil zozadu k poškodenej 26-ročnej žene a nezisteným predmetom ju fyzicky napadol a udieral do oblasti chrbta a rebier. Poškodená z miesta chcela utiecť, no pri úteku spadla na zem. Obvinený ju dobehol, vymočil sa na ňu a následne z miesta utiekol. Poškodená žena daným skutkom neutrpela zranenia, ktoré by si vyžadovali lekárske vyšetrenie.

Tretieho skutku sa obvinený dopustil 20. marca 2015 v čase o 13.30 hod na Mlynarovičovej ulici. Obvinený si vyhliadol a prenasledoval poškodenú 15-ročnú ženu, ktorá kráčala smerom od budovy pošty. Aj v tomto prípade, keď sa dostal do jej blízkosti, vymočil sa na jej nohavice a tašku, ktorú mala prevesenú cez rameno.

Príslušníkmi Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave 5 bol v ten istý deň krátko po 14.30 h v zmysle zákona obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušný útvar Policajného zboru. Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov, ako aj po vznesení obvinenia bol umiestnený v cele policajného zaistenia. V zmysle trestného zákona mu hrozí za uvedené konanie v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Nakoľko je predpoklad, že sa obvinený obdobnej trestnej činnosti dopustil v minulosti aj na iných osobách, polícia vyzýva ľudí, ktorí sa stali obeťami takéhoto skutku, aby ju kontaktovali na bezplatnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu