Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lasicova manželka prevetrala prsia: Pani Vášáryová, vy sa nezdáte!

Magda Vášáryová sa v spoločnosti poriadne vyprsila. Zobraziť galériu (6)
Magda Vášáryová sa v spoločnosti poriadne vyprsila.

PRAHA - Prekvapila! Éterická Magda Vášáryová (66) bola v mladosti snom nejedného muža. Jej fanúšikovia si prišli na svoje vo viacerých filmoch, kde obnažila svoje telo. S pribúdajúcim vekom by však od nej šteklenie mužskej fantázie už čakal asi málokto. No predsa... Herečka a politička nedávno prišla do spoločnosti v outfite, z ktorého jej vykúkali natlačené prednosti. Sexi výstrihom tromfla mnohé mladšie ročníky.

Ako zamlada! Magda Vášáryová kedysi patrila k najpôvabnejším herečkám a režiséri ju pred kamerami často vyzliekali. Neskôr presedlala na dráhu političky, no svojimi prednosťami sa vie pochváliť aj dnes – vo veku 66 rokov. 

Poriadny rozruch spôsobila známa Slovenka na nedávnom odovzdávaní českých filmových cien. Po boku manžela Milana Lasicu sa totiž objavila v šatách, ktoré priamo upozorňovali na jej vnady. V hlbokom výstrihu v tvare slzy sa jednoducho nedali prehliadnuť. „Magda mala jeden z najväčších dekoltov večera. Zhodou náhod sedela vedľa manželky herca Ondřeja Vetchého, ktorá si ženské zbrane tiež príliš nezakryla. Celkom sa bavili na tom, že súperia o najväčší výstrih,” prezradil nám náš zdroj. 

Vášáryovej sa podobným spôsobom podarilo na seba upozorniť už aj v parlamente. V júni 2012 prišla do práce v letných šatách, z ktorých jej vykúkali prsia. Okamžite vďaka tomu vyvolala diskusie na sociálnych sieťach. „Rozmer mojich predností je 85 E, pretože nie som taká tučná, aby som mala 95. Ale môj obvod je tak či tak 103 cm. Som vďačná prírode, že ma ušetrila vkladania si „igelitových sáčkov“ do pŕs,“ komentovala vtedy svoj hrudník. Ktovie, dokedy sa bude pani poslankyňa obliekať takto odvážne...

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu