Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zákazníkov skoro vykotilo zo stoličiek: Takýto šok v reštaurácii rozhodne nečakali!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NEW JERSEY - Ak nechcete skončiť ako muž z tohto príbehu, radšej si vždy overte, či ste správne porozumeli slovám čašníka. Inak vás možno čaká rovnaký nápor na peňaženku, ako nešťastníka v New Jersey, ktorý si slová obsluhy vyložil po svojom a mal čo robiť, aby nespadol zo stoličky, keď mu priniesli účet.

Joe Lentini si zašiel minulý týždeň do Borgata Hotel Casino & Spa v meste Atlantic City na klasickú pracovnú večeru so svojimi dvomi spoločníkmi. Mali v úmysle dobre sa najesť a samozrejme si k jedlu dopriať aj nejaké to víno.

"Spýtal som sa čašníčky, či by mohla odporučiť niečo slušné, pretože nemám skúsenosti s vínom," prezradil Lentini portálu NJ.com. "Ukázala na fľašu v ponuke. Nemal som pri sebe okuliare, tak som sa spýtal, čo stojí a ona povedala "tridsaťsedem päťdesiat," dodal s tým, že cena sa mu zdala prijateľná.

Ako sa však na koniec ukázalo, fľaša Screaming Eagle, Oakville z roku 2011, mala naozaj ďaleko od spomínanej sumy. Tá v skutočnosti činila 3750 dolárov.

Keď prišiel účet, "všetci sme mali infarkt," uviedol ďalší zo spolustolovníkov Don Chin. Napriek tomu, že sa snažili vyjasniť si nedorozumenie s čašníčkou aj vedením reštaurácie, bolo im oznámené, že najlepšiu ponuku, akú by im mohli urobiť, je 2200 dolárov. Trojici tak neostávalo nič iné, ako si útratu rozdeliť.

Lentini sa médiám ešte zdôveril, že za takú sumu by si aspoň predstavoval lepšie víno. Podľa neho nebolo skvelé, no na druhej strane ani hrozné. "Bolo fajn," doplnil muž, ktorý si odteraz bude určite so sebou všade brať okuliare a podané informácie si vždy overí.

Celková suma činila 4,700.61 dolárov vrátane dane.
Zobraziť galériu (2)
Celková suma činila 4,700.61 dolárov vrátane dane.  (Zdroj: star ledger)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu