Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželia čakali v reštaurácii hodiny na sushi: Nečakaná reakcia, čašník ostal v šoku!

To už je ale pekné prepitné Zobraziť galériu (3)
To už je ale pekné prepitné (Zdroj: koat.com, inspiremore.com)

CEDAR RAPIDS - Manželský pár z Iowy si nedávno zašiel na reštaurácie, aby oslávil šieste výročie svadby. Ale servis, ktorý sa im dostal, bol priam príšerný. Namiesto toho, aby sa posťažovali, však dali čašníkovi vysoké prepitné. Za svoj čin si vyslúžili obrovský obdiv.

Keby ste čakali dvadsať minút na vodu, štyridať minút na aperitív a viac ako hodinu na predjedlo, asi by ste boli poriadne napálení. Presne tento scenár zažívali aj manželia Makenziovci. Mali by plné právo sa sťažovať, lenže oni zareagovali úplne inak. V podniku nechali úctyhodný tringelt vo výške 100 dolárov (80 eur), pričom celý účet bol necelých 67 dolárov (53 eur).

Manželia čakali v reštaurácii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: koat.com, inspiremore.com)

"Pracoval tak tvrdo, určite bol v strese, ale napriek tomu, keď prišiel k nášmu stolu, bol veľmi milý a vôbec nám to nedal pocítiť," vysvetlila dôvod veľkého sprepitného Makenzie Schultzová. A veľmi dobre vie, o čom rozpráva. So svojím manželom Stevom sa zoznámila tiež v reštaurácii. "Poznáme ten pocit, že hoci sa snažíte ako najlepšie viete, stále to nie je dosť," pokračovala.

Manželia tvrdia, že ich dobrý skutok nebol o výške obslužného, ale o porozumení a láskavosti. "Niekedy musíme urobiť krok späť a pozrieť sa na celú situáciu s nadhľadom, nie hneď súdiť a odsúdiť," dodal Steve.

Manželia čakali v reštaurácii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: koat.com, inspiremore.com)

Schultzovci odfotili účet a fotku zverejnili na internete. U ľudí vyvolala reťazovú reakciu; doteraz ju lajkovalo viac ako milión užívateľov a zdieľalo 147 tisíc. Mnohých to dokonca inšpirovalo k podobnému činu. Informovala televízia WHO TV na svojich stránkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu