Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Aj snobská Beckhamka má príšerný zlozvyk: Fuj, Victoria, to je nechutné!

Victoria Beckham si pri telefonovaní v aute nechutne obžúvala nechty. Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham si pri telefonovaní v aute nechutne obžúvala nechty. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Na verejnosti ako dáma, no v súkromí sa správa celkom inak! Hoci sa Victoria Beckham (40) zo všetkých síl snaží okolo seba šíriť atmosféru elegancie a noblesy, v skutočnosti aj ona trpí zlozvykmi, ktoré do spoločnosti rozhodne nepatria. Pozrite, čo snobská návrhárka robí, keď si myslí, že ju nikto nevidí.

Prepočítala sa! Aj keď Victoria Beckham šoférovanie v rušných londýnskych uliciach zvláda bez najmenších problémov, najradšej sa nechá povoziť najatým šoférom. Inak tomu nebolo ani tento týždeň, keď na sedadle spolujazdca vybavovala telefonáty. S mobilným telefónom pri uchu však pôsobila mimoriadne nervózne. Dokonca si strčila ukazovák do úst a doslova si obžúvala nechty.

Bývalá členka dievčenskej kapely Spice Girls sa maskovala obľúbenými čiernymi okuliarmi a zrejme bola presvedčená, že ju nikto nesleduje. Ani tentoraz však neunikla pozornosti paparazzov, ktorí ju zachytili pri nevábnom prehrešku. Obhryzené nechty totiž do vizitky distingvovanej dámy v žiadnom prípade nepatria.

Victoria sa v uplynulých týždňoch musela zaobísť bez svojho manžela Davida, ktorý sa na futbalovom dôchodku rozhodol pre dobrodružstvo v divočine. Celkovo 12-dňový pobyt v amazonskom dažďovom pralese a tisíckilometrová púť však návrhárku nijako neznepokojovala. „Oveľa väčšie starosti si robila o moje vlasy, než o nejaké hady,“ prezradil Beckham na margo reakcie svojej zákonnej polovičky. Pre Victoriu je teda ukážkový zovňajšok alfou a omegou, no občas by jej zrejme nezaškodilo zamyslieť sa aj nad sebou samou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu