Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálny prešľap Victorie Beckham: Takto ste ju ešte nikdy doteraz nevideli!

Victoria Beckham sa ako farmárka s umelými kvetmi stala terčom výsmechu. Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham sa ako farmárka s umelými kvetmi stala terčom výsmechu. (Zdroj: Vogue)

LONDÝN – Toto myslí naozaj vážne? Niet najmenších pochýb, že Victoria Beckham (40) má ako uznávaná návrhárka vycibrený vkus nielen na módu, ale aj štýlové fotografie. Pod hlavičkou najznámejšej módnej biblie sa však znemožnila na celej čiare. Teraz sa na jej bizarnom zábere baví celá Británia – veď štvornásobná matka nemá ďaleko od strašiaka do maku.

Zo snobskej ikony nevydarená farmárka! Aj tak by sa dalo v skratke opísať faux pas, o ktoré sa Victoria Beckham postarala spolu s tímom profesionálov v augustovom vydaní magazínu Vogue. Vždy uhladená, elegantná a sofistikovaná dizajnérka vo vysokých podpätkoch sa totiž rozhodla pre zátišie z celkom iného súdka. Luxusné kúsky garderóby vymenila za farmárske čižmy a strápnila sa na celej čiare.

Kvetinový záhon síce môže pôsobiť mimoriadne romanticky, nie však v prípade, ak v ňom pózuje Victoria navlečená v rozťahanom svetri a v zelených gumákoch. Samotný koncept, ktorý sa s imidžom bývalej speváčky nijako nestotožňuje, nie je tým jediným, čo zanecháva čudný dojem. Britská celebrita sa totiž rozhodla aj pre nelichotivý klobúk, v ktorom by vyzeral smiešne naozaj každý. Zarážajúce je však aj to, čo manželka slávneho futbalistu drží v ruke. Od hviezdy svetového formátu uvelebenej v záhradke by umelé ruže čakal naozaj málokto. Obálka s názvom časopisu je pritom diametrálne odlišná a zachytáva Victoriu tak, ako sú jej priaznivci zvyknutí.

Keďže život vyťaženej podnikateľky sa točí najmä okolo jej štíhlej postavy, táto téma je ústrednou aj v priloženom rozhovore. „Bola som v Los Angeles na večeri s Gwyneth Paltrow a Valentinom. Povedala som Gwyneth, že jej telo vyzerá úžasne a ona ma predstavila Tracy Anderson,“ opísala Victoria zoznámenie s vychytenou trénerkou. „Začala som, keď som bola tehotná s Harper. Bola to ozajstná výzva,“ doplnila. Voľným okom by ste si však akúkoľvek zmenu na jej postave zrejme vôbec nevšimli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu