Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na krku ledva 40-tka, no ruky vráskavé ako starena: Uhádnete, komu patria?

Ktorá známa celebrita má už tesne po štyridsiatke takéto vráskavé ruky? Zobraziť galériu (17)
Ktorá známa celebrita má už tesne po štyridsiatke takéto vráskavé ruky? (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – To snáď ani nie je možné! Hoci táto dáma do starého železa zďaleka nepatrí a radí sa medzi najuznávanejšie módne ikony, jej ruky akoby patrili o desaťročia staršej žene. Pri pohľade na ne by totiž čerstvú štyridsiatničku tipoval iba málokto. Uhádnete, ktorá vychytená celebrita prekvapila vráskavými dlaňami?

Vek sa na nej začína podpisovať rekordne zavčasu! Medzi celebritami v zrelom veku, ktoré si mladistvú tvár udržujú plastikami, je bežné, že nosia rukavice. Práve na dlaniach a chrbtoch rúk sa totiž pribúdajúce roky prejavujú najrýchlejšie, čo už dávnejšie pochopila Madonna či Sarah Jessica Parker. Nie je pritom vylúčené, že do tohto nepísaného klubu známych tvárí už čoskoro pribudne mladá členka. Stareckými rukami sa totiž tento týždeň nechtiac „pochválila“ relatívne čerstvá štyridsiatnička Victoria Beckham.

Keďže štvornásobná mamička nedávno otvorila v britskej metropole svoj prvý butik, trávi v ňom nemálo času. A hoci dovnútra zrejme vstupujú len solventnejší klienti, vonku na dizajnérku zvyknú čakať fanúšikovia aj paparazzi. Pri piatkovom odchode z práce sa Victoria usmievala a dokonca aj zamávala. Určite však netušila, že fotografi tentoraz zamerali svoje objektívy na jej ruky a odhalili zaujímavú skutočnosť. Renomovaná dizajnérka má dlane pokryté hlbokými vráskami ako dôchodkyňa.

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem Victorie sa do vlastného podnikania vrhol aj manžel David, ktorý futbalovú kariéru definitívne zavesil na klinec. Spojil sily so značkou alkoholu Haig Club a pred pár dňami uviedol na trh vlastnú whisky. Podpora zo strany zákonnej polovičky mu rozhodne nemohla chýbať. „Moja krásna manželka Victoria ma dnes večer v Škótsku sprevádzala na slávnostnej večeri s Haig Club. Mali sme skvelú noc,“ informoval športovec prostredníctvom sociálnych sietí. Na ozajstný dôchodok tak stále očividne nepomýšľa a chytá sa každej príležitosti, v rámci ktorej by mohol rozbehnúť vlastný biznis.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu