Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Horúce Oscary majú prvý trapas: Krásnu herečku na všetkých štyroch!

Elisabeth Röhm sa na párty pred rozdávaním Oscarov rozpleštila pred fotografmi. Zobraziť galériu (6)
Elisabeth Röhm sa na párty pred rozdávaním Oscarov rozpleštila pred fotografmi. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Očakávaná noc je konečne tu! Nielen v Mekke americkej kinematografie je rozdávanie zlatých sošiek Oscarov tým najsledovanejším podujatím roka. V súvislosti s ním sa koná hneď niekoľko párty pre celebrity, ktoré sa môžu pred paparazzmi predvádzať v priliehavých šatách. Pre Elisabeth Röhm (40) však červený koberec dopadol neslávne. Pred fotografmi sa rozpleštila „na všetky štyri“.

Tento úvod naozaj nevyšiel! Zatiaľ čo organizátori v zákulisí Oscarov horúčkovito pripravujú honosný galavečer, áčkové hviezdy sa stretávajú na noblesných žúroch a charitatívnych podujatiach. Jedným z nich sa stala párty s názvom QVC's Women In Film, na ktorú dorazila aj herečka Elisabeth Röhm. V tesných šatách síce oslnila, no svoj výstup okorenila nelichotivým trapasom.

Pôvabná štyridsiatnička na víkendové podujatie zvolila úzke bordové šaty, v ktorých dokonale vynikla jej ženská figúra. Ani perfektne zladené zlaté doplnky ju však nezachránili pred nepríjemným incidentom. Blondínka počas pózovania z ničoho nič zakopla a na krátky okamih sa objektívom stratila zo záberov. Zbierala sa totiž z červeného koberca, na ktorom sa stihla zachytiť prstami.

Elisabeth sa naposledy blysla v snímke American Hustle, na ktorej spolupracovala aj minuloročná oscarová víťazka Jennifer Lawrence. Práve ona pred dvanástimi mesiacmi zapĺňala bulvárne plátky svojou neohrabanosťou a početnými trapasmi pred fotografmi. Žeby aj tentoraz išlo o predzvesť nečakaného úspechu? Spomínaný film si síce odniesol cenu SAG Award, no samotná Elisabeth žiadnu nomináciu na Oscara vo vrecku nemá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu