Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi trapas priamo z premiéry: Stačil vánok a nohavičky boli vonku!

Herečke Kristen Bell počas slávnostnej premiéry vykukli nohavičky na červenom koberci. Zobraziť galériu (14)
Herečke Kristen Bell počas slávnostnej premiéry vykukli nohavičky na červenom koberci. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chcela byť rafinovaná, no skončila červená ako paprika! Tak dopadla šarmantná herečka Kristen Bell (33), ktorá si tento týždeň vyrazila na premiéru svojej najnovšej snímky. V odvážnych šatách si totiž vyrobila trapas priamo na červenom koberci. Vietor sa v kombinácii s rázporkom do nebies postaral o jej vykuknutú spodnú bielizeň.

Nehoda alebo zámer? Keďže sa Kristen Bell nedávno zhostila roly právničky menom Veronica Mars, niet divu že sa na premiére rovnomennej snímky chcela ocitnúť v centre pozornosti. Medzi hollywoodskou smotánkou sa však prepočítala a pri výbere šiat nemala práve najšťastnejšiu ruku. Prítomných zástupcov médií totiž nechtiac vpustila pod sukňu provokatívnej róby.

Kristen si to do budovy Chinese Theater namierila v saténovom outfite vo farbe cukrovej vaty, ktorému chýbali istiace ramienka, no zato disponoval hriešne vysokým rázporkom. A práve ten blondínku zradil, keď zafúkal vietor. Neposlušná látka odhalila modriny na nohách, ale aj oblasť rozkroku. Šťastie, že americká kráska nevyrazila naostro a zvolila nohavičky telovej farby.

Zaujímavosťou je, že Kristen nestvárnila Veronicu po prvý raz. Možnosť stotožniť sa s touto úlohou mala už v rokoch 2004 – 2007 v rámci seriálu, ktorý sa na televíznych obrazovkách udržal tri sezóny. A ako plavovláska prijala ponuku nakrútiť celovečerný film? „Ja som chcela do toho ísť odo dňa, kedy bol seriál zrušený. Z nejakého zvláštneho dôvodu som v kostiach cítila, že sa to stane. Nenávidím, keď musím povedať 'Ja som vám to hovorila', ale vedela som to, Je to veľmi zvláštne,“ nechala sa počuť v rozhovore. Ostáva len dúfať, že pri ďalšej premiére si Kristen na svoj outfit bude dávať lepší pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu