Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prasknuté šaty vystriedal ďalší trapas: Takú smoliarku Hollywood ešte nezažil!

Jennifer Lawrence sa znemožnila vyzutou lodičkou. Zobraziť galériu (16)
Jennifer Lawrence sa znemožnila vyzutou lodičkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Lepí sa jej smola na päty! Len čo sa Jennifer Lawrence (22) ocitla v centre pozornosti, sprevádzajú ju samé nepríjemné nehody. Najprv si roztrhla šaty v priamom prenose, no krátko na to okúsila aj rolu Popolušky. Pred paparazzmi sa jej totiž vyzula lodička a nádejná herečka vyrobila poriadny rozruch.

Trapas za trapasom! Jennifer Lawrence na svoju veľkú chvíľu čaká od veku štrnástich rokov, kedy sa oficiálne stala herečkou. Vytúžené okamihy na výslní kinematografického neba jej priniesla rola v snímke Silver Linings Playbook, vďaka ktorej získala cenu hereckého cechu a dokonca útočí aj na prestížnu sošku Filmovej akadémie. Oscarová nominantka však mediálnu bublinu zvláda len s veľkými ťažkosťami.

O krušné chvíle sa Jennifer postarala uplynulú nedeľu, keď sa znemožnila pri preberaní ceny Screen Actors Guild Award. Tú si totiž nakoniec prevzala v dotrhanej róbe, pričom odhalila kus zo svojich stehien. V najlepšom nebude spomínať ani na minulú noc, kedy sa pred fotografmi premávala bosá. Incident sa odohral pri večeri pred udeľovaním cien BAFTA. Nádejná herecká hviezda totiž z ničoho nič zakopla a stratila svoju luxusnú lodičku. Svedkami ponižujúcich momentov boli kolegovia takých zvučných mien ako Bradley Cooper, Kelly Brook, Holly Candy či Gemma Arterton.

Jennifer si pri preberaní sošky SAG prechádzala peklom aj z toho dôvodu, že ju trápil zápal pľúc. Paradoxne, práve vďaka tejto chorobe prišla k zaujímavému poznatku o svojom tele. „Jednoducho som dnes išla k lekárovi, aby mi urobil röntgen pľúc a zistila som, že mám nerovnaké prsia,“ zdôverila sa v istom rozhovore začiatkom februára. U žien síce ide o bežnú záležitosť, no herečke toto zistenie na sebavedomí zrejme nepridalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu