Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strach Miláčika Hollywoodu: Bojím sa, že ma ľudia prestanú mať radi!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Lawrence sa bojí, že ju ľudia prestanú mať radi.

Uvedomuje si totiž, že nikto nemôže zostať obľúbený doživotne. "Ľudia ma raz budú mať dosť," uviedla 23-ročná predstaviteľka Katniss Everdeen z filmových adaptácií Hier o život.

Najviac ju však vraj trápi, ako sa prezentuje na verejnosti. Podľa vlastných slov je často otravná, a to aj na červenom koberci, kde sa podľa vlastných slov správa mimoriadne hyperaktívne.Stáva sa preto terčom rôznych internetových vtipov, z čoho nie je nadšená.

Jennifer Lawrence začínala kariéru v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prelomom v jej kariére bola dráma Zmrznutá kosť (2010), za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Preslávila ju však až Katniss Everdeen z Hier o život (2012). Vlani získala Oscara vďaka účinkovaniu vo filme Terapia láskou (2012), pričom na toto prestížne ocenenie ju nominovali aj vďaka snímke Špinavý trik (2013). Zahrala si tiež v dobrodružnom sci-fi trileri Hry o život: Skúška ohňom (2013), pričom tento rok v novembri ju budú môcť fanúšikovia vidieť v slovenských kinách v snímke Hry o život: Drozdajka 1 a o rok aj v jej pokračovaní

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu