Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trapas slovenskej herečky v Čechách: Rozpleštila sa na červenom koberci!

Sympatická slovenská herečka Lenka Vacvalová si v susedných Čechách vyrobila trapas. Zobraziť galériu (6)
Sympatická slovenská herečka Lenka Vacvalová si v susedných Čechách vyrobila trapas. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Tak toto veľmi nevyšlo! Hoci sa Lenka Vacvalová (24) narodila u nás, momentálne pôsobí a žne úspechy v susednej Českej republike. Na jednom z nedávnych podujatí sa jej však v úlohe moderátorky pritrafila nepríjemná nehoda. Pred nadšencami módnych trendov sa zosypala rovno na ľadovú plochu. Šťastie, že ju pokrýval mäkký červený koberec.

Chybička sa našla! Aj keď Lenka Vacvalová patrí k talentovaným a veľmi často obsadzovaným herečkám, slovenským divákom príliš povedomá nie je. O to viac prirástla k srdciam našich českých susedov, ktoré si získala ako tvár z tamojšej Ordinácie v ružovej záhrade či ako moderátorka módnej relácie Fashion Time na Óčku. Pri poslednom výstupe si však nechtiac vyrobila poriadny trapas.

Sympatická Slovenka prijala ponuku odmoderovať módnu šou Marko.in, ktorá sa konala v priestoroch pražskej hokejovej arény. Červenovláska na túto príležitosť zvolila šaty bez ramienok s leopardím vzorom. Práve dlhšia sukňa sa jej postarala o nepríjemné faux pax, keď sa do nej zamotali Lenkine vysoké podpätky. Naša rodáčka neudržala rovnováhu a aj s mikrofónom spadla na červený koberec.

Vacvalovej sa síce momentálne mimoriadne darí na českej pôde, srdcom však zostáva verná Tatrám zo všetkých strán. „Zdravím z ďalšej krásnej lyžovačky! Tentokrát poľská strana Tatier a mestečko Zakopané,“ napísala k jednej zo zimných fotiek, o ktoré sa podelila prostredníctvom Facebooku. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej tváre v budúcnosti dočkáme aj na slovenských obrazovkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu