Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sfetovaný a vyškerený Bieber v base: Toto problémové strašidlo mal so sebou!

Justin Bieber a jeho spolujazdkyňa Chantel Jeffries na policajných záberoch. Zobraziť galériu (8)
Justin Bieber a jeho spolujazdkyňa Chantel Jeffries na policajných záberoch. (Zdroj: Miami Police Department)

MIAMI – Pristrihli mu krídelká! V prípade Justina Biebera (19) sa už dlhé mesiace povráva, že drogy, peniaze a celosvetová popularita mu poriadne udrela na mozog. To sa do veľkej miery potvrdilo tento týždeň, keď ho polícia zatkla pri jazde pod vplyvom omamných látok. Spevák však v silnom stroji nesedel sám. Spoločnosť mu robila modelka, ktorá mala už viackrát opletačky so zákonom.

Nevie sa vpratať do kože! O tom, že obrovský úspech v šoubiznise má svoje tienisté stránky, sa fanúšikovia škandalózneho Justina Biebera presviedčajú už dlhší čas. Z nevinného tínedžerského idola sa totiž stal povýšenecký a nafúkaný výtržník, ktorému slušné správanie absolútne nič nehovorí. Uprostred týždňa ho síce zatkla miestna polícia a dopriala mu niekoľkohodinový pobyt za mrežami, no spevák sa zo svojho prešľapu ani náhodou nepoučil, práve naopak. Po celý čas sa vysmieval od ucha k uchu.

O tom, že celá procedúra so zatýkaním bola Bieberovi doslova na smiech, svedčalo jeho neprimerané správanie. S rukami vo vreckách odmietal spolupracovať, dôstojníkom v službe vulgárne nadával, údajne nemal platný vodičský preukaz a na oficiálnych fotkách pre policajný spis nahodil doslova hollywoodsky úsmev. Pleť s vyrážkami dopĺňal sklený pohľad so zreničkami o veľkosti špendlíkových hlavičiek, ktoré jasne dokazovali, že hudobník bol nadrogovaný.

Hliadka zastavila Justina po tom, čo odišiel z párty v istom nočnom klube a doprial si cestný závod na žltom luxusnom vozidle. V podniku aj v aute ho po celý čas sprevádzala 21-ročná modelka Chantel Jeffries, ktorá mala mužom zákona čo vysvetľovať už päťkrát. Jej policajná snímka pochádza z roku 2011 a hviezdička na nej vonkoncom nepôsobí ako tvár modelingu. Neprítomný pohľad, vyrážky a tmavé črty jej na kráse vtedy rozhodne nepridávali.

S odstupom času dvadsiatka zmenila farbu vlasov aj celkovú vizáž a svoje konto na sociálnej sieti Instagram pravidelne obohacuje o zvodné zábery. Zaujímavosťou je, že v Bieberovom tátošovi sa cítila ako doma. Len pár hodín predtým, ako policajti dvojicu zatkli, tínedžer zverejnil fotku so svojou dámskou spoločnosťou za volantom. „Chantel ma zviezla v Lamborghini,“ napísal Justin k obrázku. Počas pretekov a následného incidentu však už šoféroval spevák. Ten je po zložení kaucie 2500 dolárov opäť na slobode a na novinárov hádže široké úsmevy.

TIP: Bieberovi chýba pozitívny vzor: Pred zatknutím vyčíňal s vlastným otcom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu