Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spevák si poriadne zavaril: Napadol policajta, išiel do väzenia!

The Weeknd Zobraziť galériu (10)
The Weeknd (Zdroj: SITA)

OTTAWA - Kanadský spevák The Weeknd skončil v cele predbežného zadržania po tom, ako udrel policajta. K incidentu došlo v sobotu v skorých ranných hodinách v jednom z lasvegaských hotelov, kde sa 24-ročný spevák dostal do hromadnej potýčky.

Ako pre portál E! Online uviedla hovorkyňa miestnej polície Laura Meltzer, privolaní policajti sa snažili bitku ukončiť, pričom speváka odtiahli do výťahu. Tam však The Weeknd jedného z nich udrel päsťou zboku do hlavy. Následne ho preto zatkli a previezli do cely predbežného zadržania, odkiaľ ho po zaplatení kaucie prepustili.

The Weeknd, vlastným menom Abel Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Predvlani potom vydal debutovú štúdiovku Kiss Land, ktorá sa dostala na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Pochádzajú z nej single Kiss Land, Live For (feat. Drake) alebo Wanderlust. Zatiaľ sa mu podarilo získať napríklad dve Juno Awards či nomináciu na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu