Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Opitý Bieber na policajnom videu: Test na triezvosť mu veľmi nevyšiel!

Justin Bieber na policajnom videozázname. Zobraziť galériu (9)
Justin Bieber na policajnom videozázname. (Zdroj: SITA)

MIAMI – Americké úrady zverejnili videozáznam z januárového zadržania popového speváka Justina Biebera v Miami, kde sa podľa polície pod vplyvom alkoholu zúčastnil nelegálnych automobilových závodov.

Na časti videa, ktoré na internet umiestnili spravodajské servery, vidieť, ako devätnásťročný idol mladých dievčat neistým krokom podstupuje test na alkohol. Na zhruba desaťhodinovom zázname je však Bieber len v niekoľkých scénach. Napríklad, ako v cele robí kľuky. Niektoré zábery ale úrady na žiadosť právnikov popovej hviezdy nezverejnili. K videniu nie je mimo iného aj to, ako Bieber močí do odberovej nádoby kvôli drogovému testu.

Obžaloba viní Biebera z bezohľadnej jazdy a tvrdí, že riadil bez platného vodičského preukazu pod vplyvom drog a pri zatýkaní kládol odpor. Budúci pondelok by na Floride mal v tejto veci začať proces.

Škandály spojené s divokými večierkami v poslednej dobe zatienili Bieberovu hudobnú aktivitu. V polovici januára polícia našla v jeho dome pri Los Angeles kokaín. Prehliadku jeho príbytku vyvolalo udanie, že na susedov dom hádzal Bieber vajíčka. Keď policajti hľadali dôkazy svedčiace o údajnom vandalizme, objavili v dome kokaín. Podľa médií nepatrila droga Bieberovi, ale rapperovi Lil Zaovi, ktorý patrí k najbližším Bieberovým spolupracovníkom.

Justin Bieber skončil za mrežami: Nadrogovaný a opitý v base!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu