Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Justin Bieber skončil za mrežami: Nadrogovaný a opitý v base!

Justin Bieber Zobraziť galériu (11)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

MIAMI - Kanadského speváka Justina Biebera dnes skoro ráno miestneho času zatkli v Miami Beach na Floride za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog a nelegálne preteky v obytnej zóne. Devätnásťročného speváka, ktorý sa zatknutiu bránil, následne predviedli na policajnú stanicu.

Odtiaľ ho prevezú do cely predbežného zadržania. Bieber údajne krátko pred zatknutím opustil jeden z miestnych nočných klubov a následne sa začal pretekať na žltom Lamborghini s červeným autom rovnakej značky, ktoré mal šoférovať takisto 19-ročný r'n'b spevák Khalil. Toho policajti taktiež zatkli. V Bieberovom aute sa okrem toho viezla aj nemenovaná modelka.

Súd v americkom štáte Florida stanovil výšku kaucie na 2500 dolárov. Po jej zaplatení Biebera prepustili z väzby v Miami, informovala agentúra AP. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého najväčším hitom je zrejme skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Koncom minulého roka mal v amerických kinách premiéru aj jeho nový koncertný film Believe 3D. 

Prečítajte si: Justin Bieber vyčíňal s vlastným otcom, po zatknutí ho prepustili na kauciu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu