Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bieber nie je jediný: Aj tieto hviezdičky skončili vo väzení... A takto dopadli!

Justin Bieber na policajnom zábere Zobraziť galériu (8)
Justin Bieber na policajnom zábere (Zdroj: Miami Police Department)

NEW YORK - Zatknutie kanadského speváka Justina Biebera, ktorého vo štvrtok zadržala americká polícia s podozrením na riadenie vozidla v opitosti a ďalšie priestupky, pripojí jeho meno a tiež policajné fotku do galérie hviezd, ktoré zažili slávu v ranom mladosti a nakoniec skončili v putách.

Bieberov ďalší osud zostáva nejasný. Aj keď mu zrejme nehrozí deportácia do Kanady alebo dlhoročné väzenie, ide o ďalší incident zo série pochybného správania hviezdičiek, medzi ktorými nechýbajú ani obvinenia z vandalizmu a žaloba za stret s paparazzom. Agentúra AP zostavila prehľad ďalších mladých hviezd, ktoré sa museli vysporiadať so zatknutím. Ako si po tejto skúsenosti viedli?

Lindsay Lohan
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Lindsay Lohan

Ako mladá bola hviezdou filmov štúdia Disney, kde si vyslúžila pozornosť aj ocenenie. V roku 2007 bola dvakrát zadržaná za riadenie auta v opitosti a držanie drog a z tieňa týchto obvinení sa stále nevymanila. Dvadsaťsedemročná Lohanová sa snaží nechať minulosť za sebou, ale stále je v podmienke za krádež náhrdelníka a klamstvo polícii o svojej úlohe pri dopravnej nehode v kalifornskej Santa Monice. Po niekoľkých pobytoch vo väzení a na odvykacej kúre jej sudca nariadil, aby zostala na liečení, kým jej podmienka tento rok neskončí. Návrat k hereckej sláve jej zatiaľ uniká napriek niekoľkým ostro sledovaným filmovým pokusom, ktoré však kritika strhala.

Chris Brown
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Chris Brown

Hviezdu R&B v roku 2009 polícia zatkla len niekoľko hodín pred vyhlásením cien Grammy za to, že brutálne zbil svoju vtedajšiu priateľku, speváčku Rihannu. Brown si tým pošpinil do tej doby nepoškvrnenú povesť slušňáka. Postupne sa mu podarilo znovu naštartovať kariéru a získať Grammy, ale v posledných mesiacoch sa mu znovu postavilo do cesty obvinenie, že klamal o výkone verejnoprospešných prác, na ktoré bol odsúdený, nenahlásil informácie o menšej dopravnej nehode a udrel muža pred hotelom vo Washingtone.

Mackenzie Phillips
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

MacKenzie Phillips

Ako mladé dievča v 70. rokoch zažiarila v americkom televíznom seriáli One Day at a Time. V roku 1977, keď mala 18 rokov, bola zadržaná za opilstvo na verejnosti a držanie kokaínu. Zo seriálu ju vyhodili a celé roky sa potýkala so závislosťou. V roku 2008 bola zadržaná na letisku, keď sa u nej našlo malé množstvo drog. Stíhanie bolo odložené, keď úspešne dokončila odvykaciu kúru. Príležitostne sa objavovala v menších televíznych rolách - napríklad v seriáli To je vražda, napísala, Drzá Jordan, Odložené prípady či Bez stopy. Napísala pamäte, v ktorých odhalila, že mala desaťročia trvajúci sexuálny vzťah so svojím otcom, popovým spevákom Johnom Phillipsom zo skupiny Mamas and the Papas.

Edward Furlong
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Edward Furlong

Furlongova rola vo filme Terminátor 2: Deň zúčtovania z 1991 z neho urobila hviezdu. V tej dobe mal iba 14 rokov. V posledných rokoch sa stretáva so závislosťou na drogách a bol obvinený v niekoľkých prípadoch domáceho násilia. V júli minulého roka sa vyhol väzeniu len pod podmienkou, že pôjde na tri mesiace na odvykaciu kliniku a podstúpi poradenstvo. Jeho filmová kariéra je utlmená.

Tatum O'Neal
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Tatum O'Neal

Zapísala sa do dejín Hollywoodu, keď sa vo veku desiatich rokov stala najmladšou osobou, ktorá kedy získala Oscara - dostala ho za rolu vo filme Papierový mesiac. V pamätiach vydaných v roku 2004 herečka popísala dlhodobý boj so závislosťou. O štyri roky neskôr bola zatknutá s podozrením na držanie kokaínu. Zásah polície jej - ako neskôr vyhlásila - zachránil život a pomohol jej držať sa od drog ďalej.

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Amanda Bynes

Hviezda televízneho programu All That dostala vlastnú show, nesúcu jej meno, už v roku 1999, keď mala 13 rokov. Problémom sa vyhýbala až do roku 2012, keď bola zadržaná za to, že odrela jednému šerifovi auto. Od tej doby končila opakovane na policajnej stanici za riadenie bez vodičského oprávnenia. Časť minulého roka strávila nedobrovoľne na verejnoprospešných prácach po tom, čo zapálila oheň na príjazdovej ceste svojho domu v Thousand Oaks v Kalifornii. Jej rodičia prezradili, že v posledných mesiacoch trpí psychickou chorobou a zažíva krajnú paranoju. Teraz sa lieči a zároveň vraj študuje módne návrhárstvo, ktorému sa chce po prepustení z liečebne venovať.

Corey Haim
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Corey Haim

Miláčik dospievajúcich dievčat zažiaril vo filmoch Stratení chlapci alebo Lucas. Potom nasledoval komplikovaný, drogami sprevádzaný prechod do dospelosti. V roku 1993 bol zadržaný, pretože ohrozoval strelnou zbraňou svojho obchodného manažéra. Obvinenie bolo neskôr prehodnotené na priestupok, ale Haim mal naďalej problém s drogami. Zomrel v roku 2010 na komplikácie spojené so zápalom pľúc a jeho smrť bola označená za prirodzenú. Mal 39 rokov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu