Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Američania chcú Biebera vyhostiť: Spísali internetovú petíciu!

Justin Bieber Zobraziť galériu (11)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Už viac ako 100.000 Američanov podpísalo internetovú petíciu žiadajúcu vyhostenie problémového kanadského speváka Justina Biebera. Pri prekročení stotisícovej hranice už musí na takú petíciu reagovať Biely dom, zákon mu ale neurčuje lehotu, do kedy sa musí vyjadriť, poznamenala agentúra DPA.

Devätnásťročný idol mladých dievčat na seba v posledných mesiacoch skôr než svojimi umeleckými počinmi upozorňoval početnými škandálmi. Naposledy ho minulý týždeň polícia v Miami zadržala kvôli bezohľadnej jazde, pri ktorej bol pod vplyvom alkoholu, marihuany a liekov, navyše riadil bez platného vodičského preukazu. Krátko predtým hádzal po dome susedov vajíčka.

Kanadská hviezda môže v USA pôsobiť na základe dočasného pracovného víza. Ľudia by ho ale najradšej poslali preč. „My občania Spojených štátov cítime, že nás vo svete popovej kultúry zle reprezentuje. Radi by sme videli, ako bude nebezpečný, bezohľadný, deštruktívny a drogy zneužívajúci Justin Bieber deportovaný a jeho zelená karta bude zrušená,” stojí v petícii. Ohrozuje nielen bezpečnosť našich občanov, ale má tiež zlý vplyv na našu mládež. Radi by sme, aby Justin Bieber zmizol z našej spoločnosti,” uvádza sa ďalej.

Petícia bola spustená pred týždňom a k dnešku pod ňou bolo okolo 105.000 podpisov. Na žiadosť časopisu Politico o vyjadrenie k požiadavke signatárov Biely dom neodpovedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu