Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas slovenského moderátora: Opitý zaspal na chodníku v Bratislave!

Matej Sajfa Cifra nemal problém prezradiť detaily zahanbujúceho zážitku. Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra nemal problém prezradiť detaily zahanbujúceho zážitku.

BRATISLAVA – To musel byť žúr! Matej Sajfa Cifra (34) je povestný tým, že nemá problém vystreliť si snáď z nikoho. Treba ale podotknúť, že sa vie zabaviť aj na vlastný účet. Svedčí o tom napríklad historka, ktorú moderátor nedávno vyrozprával televíznym divákom. Prezradil o sebe zážitok z alkoholového záťahu, s ktorým by sa na verejnosti pochválil zrejme málokto.

Matej Sajfa Cifra nemá problém povedať štipľavý komentár na kohokoľvek. Známa je napríklad historka o Zdene Studenkovej, ktorá po jej zverejnení požadovala od moderátora ospravedlnenie

Sajfa však niekedy prezradí nelichotivé fakty aj o sebe. Nedávno si totiž v televízii zaspomínal na historku, ktorá sa mu stala počas leta. „Moja priateľka má brata a on má psa. Keď boli preč na dovolenke, ja som ho venčil. Raz sme boli trošku vonku a ja, ako správny Slovák, ľúbim si vypiť tvrdého a veľa. Prišli sme asi o piatej ráno a keď som otvoril dvere, bolo mi toho psa ľúto. Tak som ho išiel vyvenčiť. Vyšli sme von, bolo leto, nadránom, tak mu hovorím, že choď sa prejsť, ja si tu na chvíľku sadnem. Sadol som si pred vchod a v tú ranu som zaspal. Poležiačky pred vchodom v hlavnom meste,” vyrozprával bez okolkov divákom Sajfa.

Úsmevné je, že ho v takejto pozícii našiel verejnosti ďalší dobre známy človek – politik Richard Sulík, ktorý sa pravdepodobne tiež vracal z nočného záťahu. „Bol som rád, že ma zobudil, len som nevedel, ako reagovať,” dodal s pobavením v hlase Sajfa.  

Moderátora sme oslovili s otázkou, či sa po takomto nezvyčajnom zážitku nejako jeho vzťah k politikovi zmenil. „Ani nie. Bol to taký príjemný letný zážitok. Zaspal som pred vchodom. Bolo horúco a ja som mal trochu vypité. Myslím, že toto sa občas stane aj iným ľuďom,” reagoval pre topky.sk zabávač, ktorý si nedávno robil srandu aj na účet Braňa Mojseja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu