Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Banášová bonzovala na kolegov: Natrela aj Ďurianovej exmanžela!

Adela Banášová vo vysielaní natrela svojich kolegov Leoša Mareša a Libora Boučka. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová vo vysielaní natrela svojich kolegov Leoša Mareša a Libora Boučka.

BRATISLAVA - Vytiahla pikošky zo šatne! Adela Banášová (33) patrí k televíznym tváram, ktoré nemajú problém zabávať sa na svoj účet. Moderátorka však pred kamerami občas nešetrí ani svojich kolegov. Príkladom môže byť jej účinkovanie v relácii Nikto nie je dokonalý, kde si riadne zgustla na českých moderátoroch Leošovi Marešovi (37) a Liborovi Boučkovi (33). Toho väčšina Slovákov vníma najmä ako bývalého manžela Marianny Ďurianovej (37).

Nešetrila ich! Adela Banášová je ostrieľanou moderátorkou, ktorá má za sebou účinkovanie v najväčších televíznych projektoch. Spomenúť možno napríklad spevácku šou Česko Slovenská SuperStar, ktorú uvádzala spoločne s Leošom Marešom, či tanečnú súťaž Let´s Dance, kde jej robil partnera Libor Bouček.

Nedávno sa blondínka zúčastnila nakrúcania relácie Nikto nie je dokonalý, kde sa stretla práve s druhým spomínaným kolegom. Pri tej príležitosti si aj zaspomínala na chvíle ich spolupráce „S mojimi českými moderátormi mám veľmi zvláštne príhody. Vždy si vyžadujem, aby sme mali spoločnú šatňu, lebo ten náš vzťah je pracovný, takže sa veľmi neokukávame. Navyše sme tak veľmi unavení a smradľaví po nakrúcaní, že tam nie sú žiadne nápady,” prekvapila pred kamerami úprimnosťou Adela.

Moderátorka vytiahla na kolegov aj pikošky, o ktorých diváci doteraz netušili. „Keď som pracovala s Leošom, tak mal nejaký problém s kŕčovou žilou. Na ľavú nohu si preto navliekal ženský podväzok,” nabonzovala na Mareša blondínka. Oveľa viac si ale zgustla na prítomnom Liborovi, ktorý mal ešte donedávna pár kíl navyše. „On sa to snažil veľmi tajiť. Myslím, že sa už cez to preniesol, nakoľko schudol. No v minulosti si dával na brucho taký sťahovací pás. Vždy sa do toho navliekol. A potom, keď sa vyzliekol, roztiekol sa po šatni,” zabávala sa Banášová, ktorá si zrejme až neskôr uvedomila, že prítomného Boučka priviedla do miernych rozpakov. Situáciu zachránil prítomný Milan Junior Zimnýkoval, ktorý s pobavením poznamenal, že spomínaný doplnok zdedil teraz on a už len čaká, kedy sa relácia konečne skončí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu