Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zákerný Draco z Harryho Pottera po 12 rokoch: Od krásavca má ďaleko!

Tom Felton sa za 12 rokov od úlohy v Harrym Potterovi dosť zmenil. Zobraziť galériu (7)
Tom Felton sa za 12 rokov od úlohy v Harrym Potterovi dosť zmenil. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Lámač ženských sŕdc z neho v súkromí nebude! Keď sa Tom Felton (26) zviditeľnil po celom svete vďaka filmovej ságe o čarodejníkovi Harrym Potterovi, už vtedy mu prischla pomerne nevďačná úloha. Z malého blondiačika sa pritom ani s pribúdajúcimi rokmi Casanova nestal. Útechou mu môže byť aspoň to, že hoci ho ženy neobletujú, po boku mu krásavica nechýba.

Pocit idola tínedžerských sŕdc nikdy neokúsil! Keď sa Tom Felton ako školák dočkal celosvetovej popularity, stvárňoval zákerného čarodejníckeho učňa Draca Malfoya. Dnes jeho filmové portfólio zahŕňa aj iné snímky ako tie týkajúce sa Harryho Pottera, no rola skutočného zvodcu mu zrejme nikdy neprischne. Mimo kamier a svetiel reflektorov totiž typického krásavca veľmi nepripomína.

Paparazzi zachytili britského herca tento týždeň na prechádzke v daždivom Miami, kde sa so svojou priateľkou rozhodol stráviť záver starého kalendárneho roka a osláviť príchod nového. Ani nepriaznivé počasie ho neodradilo od toho, aby vyvenčil milovaného štvornohého chlpáča menom Timber. Jeho polovička Jade Olivia sa pred kvapkami chránila podivnou bielou plachtou na hlave a usrkávala si nápoj z plastového pohára.

Tom si je krásy vlastnej partnerky dobre vedomý, a preto sa s ňou rád prezentuje pri každej príležitosti. „Mal som nádherný deň s mojou jednou jedinou...“ napísal herec k spoločnej fotke, ktorú zverejnil na Instagrame ešte v lete. Odvtedy sa očividne veľa nezmenilo a hrdličky sú do seba zamilované až po uši.

Tom Felton je po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu