Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z kedysi zvodnej modelky vypapaná buchta: Uf, to sú ale faldy!

Chanelle Hayes sa z modelky zmenila na pribratú majiteľku cukrárne. Zobraziť galériu (6)
Chanelle Hayes sa z modelky zmenila na pribratú majiteľku cukrárne. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Zachutilo jej! Hoci sa Chanelle Hayes (26) ešte pred niekoľkými rokmi pýšila postavičkou ako lusk, dnes o bývalej práci modelky môže iba snívať. Vďačí za to kilám navyše, ktoré sa na ňu prilepili počas tehotenstva a najmä po tom, čo rozbehla biznis so sladkými pochúťkami. Prejedá sa koláčikmi vo vlastnej cukrárni?

Poriadne sa vypapala! Keď Chanelle Hayes v roku 2007 vírila britské hladiny šoubiznisu, pred paparazzmi sa pretŕčala vo vyzývavých outfitoch s dokonalou figúrou. Medzičasom však priviedla na svet synčeka a jej výstavné krivky prešli radikálnou zmenou. Dnes by tak pánske magazíny a výrobcovia spodnej bielizne o jej služby vonkoncom nestáli. Stačí sa pozrieť, aké tukové vankúše brunetka predvádzala v parku počas cvičenia s osobným trénerom.

Keďže Chanelle celkovo pribrala takmer dve desiatky kilogramov, rozhodla sa pre chudnúci program pod dohľadom odborníka. Ani ten jej však priveľkú dávku súdnosti zatiaľ nevštepil. Britská hviezda, ktorá účinkovala v šou Big Brother, sa totiž rozhodla pre verejný tréning iba v športovej podprsenke. Pri drine na lavičke tak bez ostychu vystavovala faldy na bruchu a macaté stehná v obtiahnutých legínsach.

Diétny režim mladej celebrity narúša fakt, že sa nedávno vrhla do sladkého podnikania. „Naozaj vyzerám ako niekto, kto vlastní cukráreň,“ nešetrila kritikou na vlastnú adresu. Samu seba navyše popisuje ako veľkého jedáka pod vplyvom stresu, ktorého má vraj v osobnom živote viac než dosť. S otcom jej jediného dieťaťa totiž striedavo žije pod jednou strechou a rozchádza sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu