Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nepredstaviteľná krutosť: Mladík (15) z L. Mikuláša mal dáždnikom dopichať mačku!

Mačka Lily Zobraziť galériu (2)
Mačka Lily (Zdroj: foto: tv joj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Ohavný čin sa stal v jednom z bytových domov v Liptovskom Mikuláši. Mladík mal neuveriteľne krutým spôsobom zniesť zo sveta mačku. Mal ju hodiť z piateho poschodia a kopať. Akoby to nestačilo nevinné a bezbranné zviera mal bodať a doraziť dáždnikom.

Ešte pred siedmimi rokmi sa nájdeného mačiatka ujala pani Dominika z Liptovského Mikuláša. Spolu so svojou dcérkou sa oň príkladne starali. Pred pár dňami však zažili šok, keď zistili, že ich maznáčika niekto utýral na smrť.

Ako uvádza TV Joj, mačka Lily zrejme nepozorovane vybehla z bytu, keď z dverí vychádzala 10ročná Viktória – dcéra majiteľky bytu. Nestalo sa to prvýkrát, Lily však vždy poslušne sedela pred dverami a čakala. V osudný deň sa však zabehnutý scenár pozmenil.

Mačku pravdepodobne niekto zhodil z piateho poschodia. Na prízemí sa potom odohral ohavný incident. Niekto musel sedemročnú Lily dobiť alebo dokopať a potom doslova nabodnúť na dáždnik.

Nepredstaviteľná krutosť: Mladík (15)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Na prízemí zbadala Viktória so svojou starkou krvavé stopy, ešte však netušila, čo otrasné sa stalo s ich miláčikom. Krvavé stopy na stenách a dlážke však neveštili nič dobré. Mačku našla jej majiteľka v rohu pivnice na smrť utýranú. "Bol to môj maznáčik, mačka mala zarazený dáždnik v sebe," hovorí pre TV Joj majiteľka.

Okamžite zalarmovali políciu. Na ich prekvapenie, na druhý deň zazvonil pri dverách Filip (15) údajný vinník. Je kamarát chlapca od susedov a tvrdil, že ho mačka napadla. Majiteľka však pochybuje o pravdivosti Filipovho priznania. "Na otázku: Máš škrabance? Tak mi ich ukáž, dal chlapec hlavu dole a rozplakal sa," povedala Dominika.

Psychologička Kata Piačková tvrdí, že je jedno, či ubližujeme ľuďom alebo zvieratám. Ak sa tak stane, agresivita tam jednoducho je a svedčí aj o tom, že dieťa sa nejakým spôsobom disharmonicky vyvíja.

"Predmetnú vec preveruje polícia v Liptovskom Mikuláši ako podozrenie z prečinu týrania zvierat," povedala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu