Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena mučila svojho švagra (13): Klincami mu prebila ruky a do rán liala alkohol!

Jordana takmer ubili na smrť. Zobraziť galériu (3)
Jordana takmer ubili na smrť. (Zdroj: kiro7)

WASHINGTON - Američanku Vivianu Gunnovú (34) poslal súd do väzenia na 31 rokov za to, že svojho malého švagra Jordana (13) neľútostne bila a týrala. Mlátila ho bejzbalovou palicou, kožu rezala nožom a nahého ho uväzovala o psiu búdu bez jedla a pitia. Jej manžel Brandon (27) sa na všetkom podieľal a svojmu bratovi nijako nepomohol. Jeho výrok súdu ešte len čaká.

Jordan sa minulý rok rozhodol, že už nechce bývať so svojou matkou v Atlante, ale lepšie mu bude so svojím bratom Brandonom a jeho ženou Vivianou v Silverdale, štáte Washington. Dvojica sa stala zákonnými zástupcami maloletého a spočiatku sa zdalo, že nič nebráni pokojnému spolunažívaniu.

Brandon a Viviana Gunnovci.
Zobraziť galériu (3)
Brandon a Viviana Gunnovci.  (Zdroj: kiro7)

Mučenie sa začalo vo chvíli, keď tínedžera pár obvinil z toho, že im doma kradne veci a za trest ho odviedli do pivnice alebo spálne. Susedia uviedli, že z domu počuli plač a vzlyky, ale domnievali sa, že patrili malému dieťaťu manželov.

Švagriná chlapcovi zvyčajne zakryla ústa a oči a potom mu lepiacou páskou pripevnila ruky a nohy k stoličke. Bejzbalovou palicou ho mlátila po tele a hlave až dovtedy, kým nestratil vedomie. Inokedy dvojica pripevnila Jordanovi ruky nad hlavou o drevený trám a bila ho kovovou tyčou, alebo rezala nožom a do rán mu liala alkohol, aby bola bolesť ešte väčšia.

Rezné rany na Jordanovom tele.
Zobraziť galériu (3)
Rezné rany na Jordanovom tele.  (Zdroj: kiro7)

Jordana taktiež zvykli priväzovať nahého k psej búde, kde ho dva až tri dni držali bez vody a jedla. V inom prípade mu žena dala ruky do zveráka a vrazila do nich klince tak hlboko, že vyšli na druhej strane. Tínedžer sa na to musel pozerať.

Napokon sa však chlapcovi podarilo zo svojho väzenia ujsť a vyraziť do ulíc, kde ho našli na autobusovej zastávke. Jeho zdravotný stav si vyžadoval okamžité lekárske ošetrenie a na polícii vyjavil, čo všetko mu dvojica spôsobila.

Aj keď sa Gunnovci bránili, že nič z toho, čo ich príbuzný tvrdí, nie je pravda, nepomohli si. Súd teraz rozhodol, že Viviana skončí v base na 31 rokov, jej manžel Brandon si rozsudok vypočuje 17. januára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu