Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda bez mejkapu a po ťažkom fláme: Spoznávate toto strašidlo?

Ktorá nenalíčená celebrita po žúre pripomína strašidlo? Zobraziť galériu (5)
Ktorá nenalíčená celebrita po žúre pripomína strašidlo? (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vlastnej prezývke nezostala nič dlžná! Hoci je táto čokoládová celebrita pre svoju lásku k fitnes považovaná za atraktívnu mamičku, aj ona má noci, kedy by paparazzov najradšej zniesla pod zem. Pozrite, v akom stave ju fotografi zvečnili na odchode z istého londýnskeho klubu. Spoznávate členku jednej z najúspešnejších dievčenských kapiel?

Skutočná Scary Spice! Aj keď päťčlenná formácia Spice Girls je už niekoľko rokov minulosťou, niektoré zo speváčok zostávajú verné svojmu imidžu. Posh Spice (Victoria Beckham) to dotiahla medzi návrhársku špičku, Sport Spice (Mel C) vo voľnom čase tvrdo trénuje a Mel B občas vyzerá ako ozajstná mátoha z hororu. Naposledy sa v nevábnom svetle predviedla počas nočného záťahu s manželom.

Kučeravá hviezda si užívala divoký večer, v rámci ktorého sa zrejme odviazala nielen pri pohárikoch s alkoholom, ale aj pri tanci. Keď neskoro večer opúšťala podnik v sprievode zákonnej polovičky, pôsobila unaveným a podguráženým dojmom. Po večernom líčení zostali stopy len na očných viečkach, zvyšok sa jej doslova „roztiekol“. Mel B v čiernych legínsach by tak ku kráskam zaradil naozaj iba málokto.

V súvislosti s megaúspešnou dievčenskou skupinou 90. rokov Mel B nedávno prezradila pikantné detaily, aké by očakával zrejme iba málokto. „Všetky z nich som pobozkala. Mala som piercing v jazyku a chcela som to vyskúšať, tak som ich vybozkávala,“ načrtla v rádiovom interview. Na otázku, či intímnosti medzi speváčkami niekedy zašli ďalej, prominentná Britka odpovedala: „V tých časoch to bola zábava.“ Viete si však predstaviť Victoriu Beckham, ako laškuje na hotelovej izbe so štvoricou mladých kolegýň?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu