Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Celá potetovaná a s kilami navyše hviezdi ako modelka: Koho je to dcéra?

Koho dcéra napriek plnším krivkám a tetovaniam uspela v modelingu? Zobraziť galériu (4)
Koho dcéra napriek plnším krivkám a tetovaniam uspela v modelingu? (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – V genetickej lotérii jackpot nevyhrala! No hoci tejto tmavovláske príroda superštíhle krivky nenadelila, kariéra v modelingu jej neušla. Ešte väčším paradoxom je, že odborníkom na módu neprekážajú ani jej početné tetovania. Žeby zasiahlo meno slávneho otca? Skúste uhádnuť, o koho „zabudnutú“ dcéru ide.

Jablko spadlo od stromu trochu ďalej! V súvislosti s hudobnou ikonou Stevenom Tylerom sa v médiách najčastejšie skloňuje meno jeho úspešnej dcéry Liv (36), ktorá sa uchytila v šoubiznise najmä ako herečka a modelka. Málokto však vie, že frontman kapely Aerosmith vychoval aj dcéru Miu (34) s nemenej zaujímavou kariérou. Napriek oblinám a potetovaným častiam tela sa vypracovala na modelku svetového formátu.

Steven tieto dni trávi so svojím synom, dcérami a ich polovičkami v slnečnom Miami, kde si všetci pohromade vychutnávajú rodinnú atmosféru. Okrem Liv Tyler tak tentoraz upútala pozornosť paparazzov aj jej polovičná sestra Mia. Tá si k pláži vyrazila v obtiahnutých džínsach a v jednoduchom čiernom tope so špagetovými ramienkami. V ležérnom outfite poodhalila nielen tukové vankúšiky, ale tiež obrázky vytetované na rukách, v dekolte a na chodidlách. Typickú krásku by v nej tak fanúšikovia hľadali márne.

Mia sa o chvíle pohody podelila aj prostredníctvom účtu v sieti Instagram. Prispela fotkou z mobilu, na ktorej si zapózovala s milencom. Záber však okomentovala trochu záhadne: „Jarná prestávka!“ Žeby mala ročné obdobia poprehadzované?

Matkou potetovanej tmavovlásky je herečka  Cyrinda Foxe. Zrejme vďaka tomu si Mia splnila svoje ambície hviezdnej dráhy a našla sa v modelingu. Už ako sladká sedemnástka sa totiž objavila v šou stanice MTV nazvanej House of Style a pod záštitou modelingovej agentúry zdobila stránky známych magazínov - Seventeen, Teen, Teen People, Mode a mnoho ďalších. Ako modelka väčšej konfekčnej veľkosti okúsila svetové móla v Paríži či v New Yorku. Dokonca sa blysla v niekoľkých menej známych snímkach a v roku 2009 v úlohe dizajnérky zavítala na trh s vlastnou kolekciou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu