Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britská hviezda sa pochválila dokonalým telom: Uf, ale tvár mohla radšej schovať!

Melanie Brown má aj krátko pred štyridsiatkou postavičku ako lusk. S prirodzenou tvárou však už veľa vody nenamúti. Zobraziť galériu (12)
Melanie Brown má aj krátko pred štyridsiatkou postavičku ako lusk. S prirodzenou tvárou však už veľa vody nenamúti. (Zdroj: MOVI Inc)

MEXIKO – Toto jej vôbec nevyšlo! Hoci sa úspešná dievčenská kapela Spice Girls už dávno rozpadla, mnohé členky sa presadili ako sólo interpretky. Patrí k nim aj Melanie Brown (39), ktorá má plné ruky práce a poctivo maká aj na svojej postavičke. Počas mexickej dovolenky však prezývke Scary Spice nezostala nič dlžná. Chcela ohúriť krivkami, no znemožnila sa nenalíčenou tvárou.

Kam sa podeli šikovné ruky vizážistov? Aj keď sa Mel B už blíži k prahu štyridsiatky, vďaka pravidelným tréningom sa stále pýši vyšportovanou postavičkou. Na televíznych obrazovkách sa dokonca ako porotkyňa šou X Factor predvádza v luxusných outfitoch a s dokonalým líčením. Bez neho by si totiž pred kamerami ani neškrtla. Tento týždeň fotila sériu záberov pri mexickom pobreží, kde na mejkap akosi pozabudla. S prirodzenou tvárou sa jej oslniť veru nepodarilo.

Čokoládová hviezda sa vrhla do morských vĺn v čierno-zlatom prevedení dvojdielnych plaviek. Tie nechali vyniknúť jej vyformovaným krivkám, no výsledný efekt zatienila neupravená tvár. Tú si Mel B čiastočne skryla do dlhých čiernych vrkôčikov v africkom štýle. Pravdou ale zostáva, že si mohla naniesť aspoň tónovací krém. Takúto neupravenú by ju totiž za krásku označil naozaj málokto.

Bývalá Spajska síce na prvý pohľad vzbudzuje dojem tvrdej ženy, no v skutočnosti sa v nej skrýva citlivá duša. A tú neváha odhaliť ani ako porotkyňa v speváckej súťaži. „Minulý rok v septembri som stratil brata. Mal iba 19 rokov,“ podelil sa o svoju bolesť 25-ročný súťažiaci. Na to mu Mel B so slzami na krajíčku odvetila. „Takže si si prechádzal ťažkými časmi.“ Speváčka pred kamerami nešetrí precitliveným prejavom či dokonca objatiami a častokrát vášnivo rozhadzuje rukami. Zrejme sa v porotcovskom kresle túži ohriať čo najdlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu