Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Demi chce aj z Ashtona urobiť otca

Demi Moore Zobraziť galériu (13)
Demi Moore

LOS ANGELES - Vzťahom vtedy 41-ročnej hollywoodskej hviezdy Demi Moore a takmer dvojnásobne mladšieho krásavca Ashtona Kutchera boli všetci prekvapení.

Príbuzní, priatelia aj fanúšikovia. Ale láska k Ashtonovi, ktorý mal vtedy iba 25 rokov, zaskočila aj samotnú Demi. Porozprávala o tom vo februárovom čísle časopisu Vanity Fair.

Osudové stretnutie sa udialo v roku 2003 na jednej hollywoodskej gala-večeri. Demi vtedy s mladým kolegom, ktorého kariéra sa sľubne rozbiehala, prehodila len pár slov. Ashton sa totiž pokúšal zbaliť inú dámu a ani jemu, ani Demi v tej chvíli nenapadlo, že čoskoro si budú veľmi blízki. „Keby mi vtedy niekto povedal: ,Stretneš 25-ročného muža, ktorý sa stane tvojím partnerom a novým otcom pre tvoje tri deti,´ asi by som mu odvetila: ,Len snívaj ďalej´.“

Zabudla však, že podobné veci neprichádzajú ohlásené. „Myslím si, že tá láska nás oboch prekvapila. Najmä Ashtona,“ dodáva Demi (44). V septembri roku 2005 už Demi a Ashton stáli pred oltárom. Herečka má z manželstva s Bruceom Willisom tri veľké slečny - 18-ročnú Rumer, 15-ročnú Scout LaRue a 12-ročnú Tallulah, nevylučuje však ďalšie rozšírenie rodiny. „Aký je rozdiel medzi troma a piatimi?“ usmieva sa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu