Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ashton: Demi, ohoľ si nohy

Demi zabúda na holiaci strojček, hovorí Ashton. Zobraziť galériu (9)
Demi zabúda na holiaci strojček, hovorí Ashton.

LOS ANGELES - Nie je to tak dávno, čo muži snívali o čiernovlasej sexi herečke Demi Moore. Hoci aj dnes vo veku 43 rokov vyzerá mlado, má podľa slov jej manžela Ashtona Kutchera isté nedostatky. Nerada si holí nohy a má ich vraj dosť chlpaté. Od muža mladšieho o pätnásť rokov to nie sú veľmi lichotivé slová...

Ashton, ktorý sa preslávil populárnym seriálom Tie roky sedemdesiate, nie je práve taktný. Neuvážené slová o svojej manželke vyriekol pred zrakmi miliónov divákov na hudobnej stanici MTV. „Nemám rád chlpy na jej nohách. Nemá ich vždy oholené, viete? To je teda pohľad!“ posťažoval sa 28-ročný herec a producent. Sám sa však zároveň pochválil, že bude džentlmen a strpí to. „Nikdy nebudem taký, že by som jej to pripomínal. Nebudem hovoriť, čo má robiť so svojím telom. Je to jej telo,“ povedal naozaj „džentlmensky“ Ashton.

Demi údajne manželove slová poriadne rozčúlili a mladík tak má doma hotové peklo. Herečku najviac štve fakt, že ľudia ju teraz majú za zaostalú, keďže Američania sú priam posadnutí holením celého tela. Na verejnosti však Demi hrá vyrovnanú dámu, ktorá sa neurazila. „Záleží na tom? Keď chce on mať briadku, bude ju mať,“ hovorí Demi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu