Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Demi Moore: Čoskoro budeme mať bábo

Ashton Kutcher a Demi Moore Zobraziť galériu (11)
Ashton Kutcher a Demi Moore

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Demi Moore (44) má vo veciach jasno. So svojím o 16 rokov mladším manželom Ashtonom Kutcherom plánuje dieťa, a to už čoskoro.

Ešte aj po troch dcérach horí v bývalej manželke Brucea Willisa túžba po materstve a synovi. Nestarnúca Demi je už mamičkou troch dcér - Rumer, Scout a Tallulah - všetky pochádzajú z prvého manželstva s hollywoodskym akčným hrdinom Bruceom Willisom. Potomka však chce mať aj s 28-ročným zabávačom Ashtonom. „Ako sa stále viac a viac zbližujeme, premýšľame o deťoch. Obaja milujeme deti. Viac vám teraz neprezradím,“ s tajuplným úškrnom oznámila večne mladá hviez da filmov ako Šarlátové písmo či Škandalózne odhalenie.

Demi zároveň priznala, čo ju v živote robí šťastnou - peniaze, Ashton a úloha matky. „Je veľa spôsobov, ako nájsť šťastie, ale značne mi pomáha mať milióny v banke a 28-ročného chlapa!“ netajila sa spokojnosťou v rozhovore pre známy britský magazín OK. „Milujem byť matkou. Je to moja najlepšia rola, žijem pre svoju rodinu. Ostatné je len bonus,“ dodala stále atraktívna čiernovláska. Po troch krásnych dcérach s Bruceom možno tajne dúfa, že konečne privedie na svet aj syna.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu