Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexuálny škandál na východe: Toto je učiteľka, ktorá mala zneužívať siedmaka (12)!

Obvinená Dana mala učiť na základnej škole v Koškovciach Zobraziť galériu (5)
Obvinená Dana mala učiť na základnej škole v Koškovciach (Zdroj: archív)

PREŠOV - Prvý prípad svojho druhu na Slovensku? Základná škola v malej obci na východe čelí sexuálnemu škandálu, aký tu nemá obdoby. Jednu z učiteliek podozrievajú z toho, že mesiace udržovala sexuálny pomer s len 12-ročným žiakom z vedľajšej triedy. Podľa doteraz zverejnených informácií má ísť o slovenčinárku a zároveň triednu učiteľku Danu (31) z Humenného, ktorá ešte donedávna pracovala na Základnej škole s materskou školou v obci Koškovce.

Vysokoškolsky vzdelaná Dana mala byť ešte donedávna triednou učiteľkou 7. B na Základnej škole v Koškovciach a zahľadieť sa mala do 12-ročného chlapca z vedľajšej 7. A. Jej zvrátený vzťah so siedmakom vraj trval viac ako pol roka. Jeho sympatie vraj získavala postupne. Podľa babičky údajne zneužitého žiaka bola náklonnosť vzájomná, no nikdy by si nepripustila, že to zájde až tak ďaleko. "Lákala ho na zmrzlinu, volala ho na bicykel. A on šiel," povedala pre Tv JOJ ustarostená stará mama.

Obvinená Dana
Zobraziť galériu (5)
Obvinená Dana  (Zdroj: FB)

Dana mala pomer s chlapcom udržiavať napriek tomu, že v Humennom žije s manželom a malým synčekom. Po prepuknutí sexuálneho škandálu Dana údajne školu na vlastnú žiadosť opustila. Ako je možné, že sa jej vzťah so žiakom darilo tajiť tak dlho, a kto ich nakoniec prezradil, je zatiaľ nejasné.

 

Učiteľka so svojím synčekom.
Zobraziť galériu (5)
Učiteľka so svojím synčekom.  (Zdroj: FB)

 

Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie neposkytuje. Potvrdila však, že v prípade už vzniesla obvinenie. "V prípade bolo vznesené obvinenie pre zločin sexuálneho zneužívania a prečin ohrozovania mravnej výchovy mládeže," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Za intímny vzťah s chlapcom jej hrozí až 12 rokov za mrežami. Podľa babičky chlapca je navyše tehotná. Priťažujúcou okolnosťou má byť aj skutočnosť, že ako pedagogičke jej zo zákona vyplýva povinnosť svojich žiakov chrániť. Polícia prípad naďalej prešetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu