Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príbeh lásky učiteľky Dany s mladým milencom: Takto to bolo podľa psychológov!

Učiteľke Dane hrozí za vzťah s chlapcom basa Zobraziť galériu (2)
Učiteľke Dane hrozí za vzťah s chlapcom basa (Zdroj: FB, Topky)

HUMENNÉ - Neklamal! Vyšetrovanie prípadu zvrátenej lásky medzi slovenčinárkou Danou (31) a siedmakom (12) zo základnej školy v Humennom, potvrdilo krutú pravdu. Hoci vzťah chlapca s o takmer 20 rokov staršou a navyše tehotnou ženou považovali mnohí za výmysel, psychologické vyšetrenie, ktorému sa siedmak počas vyšetrovania podrobil, ukázalo opak.

Škandalózne odhalenie niekoľkomesačného vzťahu učiteľky a žiaka na východe Slovenska, v polovici novembra šokovalo celý národ. Príbuzní údajných milencov, ale aj ľudia zo školy v Koškovciach, kde Dana pracovala a školák študoval, si nedokázali pripustiť, žeby sa vydatá a navyše tehotná žena dokázala znížiť k niečomu tak zvrátenému. Väčšina z nich sa pripájala k názoru, že chlapec prechádzajúci pubertou si všetko vymyslel, aby na seba upútal pozornosť.

Veriť tomu chceli aj ich najbližší. Vyšetrovanie prípadu však len potvrdilo krutú pravdu. Siedmaka, ktorý náklonnosť k učiteľke prejavoval aj na internete, podrobili psychologickému vyšetreniu a to podľa denníka Život dokázalo, že po psychickej stránke je v poriadku a nemá sklony k chorobnému vymýšľaniu. To znamená, že o mileneckom vzťahu s učiteľkou neklamal a obvinenie, ktoré voči nej polícia vzniesla bolo opodstatnené.

Príbeh lásky učiteľky Dany
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB, Topky)

Podľa už skôr medializovaných informácií sa navyše k zvrátenému vzťahu priznala aj samotná učiteľka Dana. Jej údajného 12-ročného milenca vypočula aj polícia, ktorej vyrozprával podrobnosti o vzťahu s tehotnou ženou. Polícia je však na informácie súvisiace s prípadom už od jeho začiatku skúpa. A to najmä preto, že v hre je osud neplnoletého chlapca, na ktorom by mohol rozruch okolo vzťahu s učiteľkou zanechať nepríjemné následky.

Po odhalení zmizla bez stopy

Chlapec po prevalení škandálu prestúpil zo základnej školy v Koškovciach do inej v Humennom. Podľa denníka žije naďalej aj so súrodencami u starých rodičov. Jeho matka pracuje v Anglicku a doma sa ukazuje len sporadicky. Otec zas údajne pracuje v Česku. Slovenčinárka Dana bola v čase odhalenia jej vzťahu so žiakom v 8. mesiaci tehotenstva. Zo školy odišla a odvtedy po nej v dedine, kde býva, niet ani stopy. Pošuškáva sa, že odišla za sestrou do Zemplína, kde zrejme aj porodila.

Bývalá triedna učiteľka siedmakov na základnej škole v Koškovciach bola v polovici novembra obvinená z ohrozovania mravnej výchovy mládeže a sexuálneho zneužívania školáka z vedľajšej triedy. Danin vzťah s chlapcom mal trvať vyše pol roka, no ani za tak dlhú dobu si nik z ich okolia nič nevšimol. Školák pritom učiteľke skladal komplimenty na internete a jeho profil na sociálnej sieti zaplavovali ľúbostné vyznania. Učiteľke v prípade dokázania viny hrozí až 12-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu