Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ohavný prípad z dedinky pri Komárne: Otec mal znásilňovať synčekov (4, 10)!

(Zdroj: TV MARKÍZA)

KOMÁRNE - Nemôžu tomu uveriť! Otca dvoch detí, 59-ročného muža z obce pri Komárne, polícia viní z toho, že sexuálne zneužíval svojich dvoch synov (4, 10). Obaja sú mentálne postihnutí a chlipným chúťkam rodiča sa zrejme nedokázali brániť. Susedia však stoja na strane údajného násilníka a neveria, že za dverami štvorčlennej rodiny dochádzalo k zvrhlostiam.

Malou dedinkou neďaleko Komárna otriasa hrozný prípad sexuálneho zneužívania. Zvrhlosti sa mali odohrávať za dverami schátralého domu, kde býva štvorčlenná rodinka na hranici chudoby. Otec údajne sexuálne obťažoval svojich vlastných synov, ktorí sú navyše postihnutí.

Starší z chlapcov trpí autizmom a mladší vôbec nerozpráva. Zrejme práve preto sa otrasný prípad tak dlho darilo držať v tajnosti. Susedia pripúšťajú, že rodina trpela biedou a deti boli často o hlade, vážne obvinenia však zaryto odmietajú. "To neverím, že sexuálne... to neexistuje," povedala pre Tv Markíza jedna z nich. Rodinu vraj často navštevovala aj sociálka.

Polícia už otca chlapcov zatkla a obvinila. "59-ročný muž bol obvinený zo zločinu sexuálneho zneužívania. Momentálne čaká v policajnej cele na rozhodnutie súdu o väzobnom stíhaní," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Manželka aj s deťmi z domu odišla údajne ešte skôr, ako ho zadržali. Kto otca dvoch detí na polícii udal, ostáva záhadou. V prípade dokázania viny sa však base určite nevyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu