Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

J-Lo už oslávila 44 rokov? Pozrite na to ploché bruško a tvár dvadsiatky!

Jennifer Lopez sa aj v zrelom veku môže pochváliť zvodným bruškom ako zamladi. Zobraziť galériu (18)
Jennifer Lopez sa aj v zrelom veku môže pochváliť zvodným bruškom ako zamladi. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Podarilo sa jej zastaviť čas? Zatiaľ čo niektoré jej kolegyne problematické partie poctivo maskujú outfitmi, Jennifer Lopez sa bruškom neváha pochváliť celému svetu. Hoci v júli oslávila už 44. narodeniny, stále sa udržiava v top forme. Dôkazom môže byť čerstvý promo záber, na ktorom latino diva pripomína skôr školáčku než dvojnásobnú matku v zrelom veku.

Tá sa veru nezdá! Len čo sa Jennifer Lopez bezhlavo zamilovala do svojho výrazne mladšieho tanečníka Caspera Smarta, viditeľne omladla nielen duchom, ale aj telom. Prítomnosť vypracovaného zajačika sa totiž pozitívne podpísala na pevnejšej figúre a dokonale plochom brušku. Hollywoodska hviezda tak aj po dvoch pôrodoch vystavuje na obdiv pupok ako zamladi. S imidžom dvadsiatky sa včera pochválila na sociálnej sieti.

Vyžehlené vlasy medovej farby, košieľka akurát pod prsia a klasické bedrové džínsy – touto osvedčenou kombináciou J-Lo opäť pošteklila svojich fanúšikov v sieti Instagram. Retuš by síce zapierala márne, no treba uznať, že o jej vypracovanom brušku snívajú aj o desaťročia mladšie dievčatá. Nestarnúca siréna pritom rovnako sviežo pôsobí aj v tvári, ktorá nenesie najmenšie stopy únavy či vrások.

O detail speváčkinho bruška sa podelil aj jej štylista Rob Zangardi. Ten svoj príspevok okomentoval najskôr záhadne: „Hádajte, kto je to?“ Už po pár minútach však bolo nad slnko jasné, že s mladistvým zovňajškom nemohol prekvapiť nikto iný ako oslnivá Jennifer. Nechýbali preto slová chvály od fanúšikov: „Naša kráľovná! Sexi a zvodná! Bezchybná!“ Nuž ako sa teda zdá, mladší milenec americkej hviezde prospieva vo všetkých smeroch.

Jennifer Lopez vyzerá naozaj úžasne. Len pred pár mesiacmi ešte svoje krivky zahaľovala do dlhých šiat. Ak chcete vidieť do akých, pozrite si ženský magazín FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu