Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jennifer Lopez v šortkách: Ledva zakryli najnutnejšie!

Jennifer Lopez v kratučkých šortkách provokatívne rozťahovala nohy. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez v kratučkých šortkách provokatívne rozťahovala nohy. (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIDA – Stále na to má! Aj keď v kolónke „vek“ u Jennifer Lopez už svietia dve štvorky, ona zo svojho sexepílu nepoľavuje a naďalej sa vrhá do lascívnych póz. Inak tomu nebolo ani pri nakrúcaní klipu, kvôli ktorému si nahodila minimalistické šortky. Tie materiálom šetrili a pri rozkročených nohách ledva zakryli to najnutnejšie.

Tomu sa hovorí poriadne exotická jazda! Nielen fanúšikom futbalu určite neuniklo, že Jennifer Lopez dostala príležitosť naspievať hit We Are One spolu s raperom Pitbullom a brazílskou kolegyňou Claudiou Leitte. Spomínaná skladba sa totiž stala oficiálnou hymnou blížiacich sa Majstrovstiev sveta 2014 World Cup, ktorých dejiskom sa pre tento rok stala krajina samby. Niet sa preto čo čudovať, že aj pri nakrúcaní videoklipu zavládlo ozajstné erotické dusno.

Podľa videa, ktoré zverejnil britský portál Mail Online na pľaci nechýbali sporo odeté brazílske devy, ktoré rytmicky natriasali všetkými partiami a pripomínali polonahé sexice v zápale karnevalovej horúčky. Svojej povesti však nič nezostala dlžná ani hlavná hviezda Jennifer Lopez, ktorá takisto vie, ako rozvlniť svoje plnšie stehná a oblé boky. V sieťovaných pančuchách a v šortkách tesne pod zadok neváhala a fotografom naservírovala do objektívov svoj rozkrok, ktorý prekrýval len tenký prúžok látky.

Hoci na to J-Lo rozhodne nevyzerá, podľa jej nedávnych slov je v srdci zarytou futbalovou fanúšičkou. „Vyrastala som v dome, kde futbal milovali, takže som nadšená, že môžem na svetom šampionáte vystupovať s Pitbullom a Claudiou Leitte,“ píše sa v jej oficiálnom tlačovom vyhlásení. Kto by to bol na ňu povedal?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu