Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Takto krásna tínedžerka ohúrila spevom: J-Lo vypustila „f*ck“ v priamom prenose!

Jena Irene ohúrila svojím spevom až natoľko, že porotkyňa Jennifer Lopez vypustila vulgarizmus v priamom prenose. Zobraziť galériu (10)
Jena Irene ohúrila svojím spevom až natoľko, že porotkyňa Jennifer Lopez vypustila vulgarizmus v priamom prenose. (Zdroj: fox)

LOS ANGELES – Najväčší prešľap kariéry? Hoci Jennifer Lopez (44) v minulosti pobúrila na televíznych obrazovkách príliš odvážnym kostýmom, najnovšie si vyrobila trapas z celkom iného súdka. Pri hodnotení speváckeho výkonu len 17-ročnej súťažiacej si ako porotkyňa neudržala vyjadrovanie na uzde. V priamom prenose vybafla vulgarizmus rovno do kamery.

Poriadne si zavarila! Niet najmenších pochýb, že aj za veľkou mlákou spevácke súťaže každoročne objavia slušné množstvo nových tvárí a talentov. Výnimkou nie je ani formát American Idol, ktorý v našich končinách poznáme pod názvom Slovensko hľadá SuperStar. V jeho aktuálnom ročníku si do porotcovského kresla sadla ostrieľaná J-Lo, ktorej včerajšie hodnotenie nevyšlo podľa predstáv samotných tvorcov šou. Hollywoodska ikona totiž v priamom prenose vypustila z úst vulgárne slovo „f*ck“.

K ošemetnej situácii došlo po tom, čo na javisku zahviezdila 17-ročná nádejná speváčka Jena Irene. Deviati finalisti museli rockové kolo absolvovať so živou kapelou, a preto sa výber skladby Bring Me To Life z dielne Evanescence javil ako poriadny risk. Tmavovláska však podala obdivuhodný výkon, čo Jennifer Lopez priviedlo do varu.

„Znieš fenomenálne,“ nešetrila chválou uveličená latino diva. Následne začala súťažiacej vysvetľovať, ako má pohadzovať hlavou a vlasmi: „Chcela by som ťa viac neupravenú.“ Keď sa do debaty zapojil aj ďalší porotca, J-Lo bez okolkov vybafla „F*ck this!“, čo by sa dalo voľne preložiť ako „Ku*va s tým!“. Len čo si Jennifer uvedomila svoj obrovský prešľap, okamžite si zahanbene rukou prikryla ústa. Či ju čakajú následky zo strany televízie, zatiaľ nevedno. Isté však je, že distingvovanej dáme by sa takéto nehody stávať nemali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu