Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Už sa opičí aj J-Lo? Zavrtela dokonalým zadkom, ale... Toto je fakt otras!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Naozaj to má zapotreby? Hoci si Jennifer Lopez (44) vybudovala kariéru na objemnejšom pozadí, po štyridsiatke má krajšie telo ako zamladi a fanúšikom doslova vyráža dych. Inak tomu nebolo ani pri jej tohtotýždňovom vystúpení. Dojem z výstavného pozadia však celkom pokazilo vulgárne gesto, ktoré speváčka pochytila od škandalóznej kolegyne.

Poriadne to prepískla! Aj keď si Jennifer Lopez do kolónky „vek“ píše už dve štvorky, vďaka ukážkovej postavičke jej fanúšikovia tínedžerské outfity veľmi radi odpustia. Už menej však zostali nadšení po tom, čo speváčka ovládla pódium v šou American Idol. Jej minimalistický kostým síce podčiarkol pevný zadok, no inšpiráciou od Miley Cyrus už latino diva prestrelila. Na svojich priaznivcov a rovno do kamery totiž nechutne vyplazila jazyk.

„Dobre som sa počas vystúpenia bavila,“ napísala J-Lo k fotke, o ktorú sa podelila prostredníctvom Instagramu. Ako porotkyňa v speváckej súťaži žne jeden úspech za druhým, no jej snaha priblížiť sa k mladším ročníkom vyznieva naozaj zúfalo. Vyplazovanie jazyka je totiž poznávacou značkou ostro kritizovanej Miley Cyrus, ktorá zo seba nechala urobiť takpovediac popovú prostitútku.

Džínsový overal, zlatý opasok a vlasy vyčesané do drdola – tým všetkým si dvojnásobná mamička zrejme chcela pripomenúť svoje korene, ktoré siahajú do povestnej newyorskej štvrte Bronx. V outifte na spôsob 80. rokov tak predviedla slávnostnú premiéru svojej novej skladby I Luh Ya Papi. Ostáva len dúfať, že nabudúce zostane verná klasike a nechutné gestá prenechá konkurencii, ktorá inak zaujať ani nedokáže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu