Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Z rafinovanej J-Lo padali sánky: Výstrih na brušku a k tomu božské nohy!

Jennifer Lopez predviedla závideniahodnú figúru v provokatívnom outfite s prestrihom na bruchu a s dĺžkou do polovice stehien. Zobraziť galériu (15)
Jennifer Lopez predviedla závideniahodnú figúru v provokatívnom outfite s prestrihom na bruchu a s dĺžkou do polovice stehien. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – V neuveriteľnej forme a dokonalá od hlavy po päty! Aj takými prívlastkami by sa dala opísať Jennifer Lopez (44), ktorá sa tento týždeň blysla na istej prominentnej párty. Medzi ostatnými kráskami z brandže by konkurenciu hľadala márne. Čipkované minišaty z nej totiž razom spravili úchvatnú kráľovnú večera.

Toto má byť dvojnásobná mamička dávno po štyridsiatke? Hoci si Jennifer Lopez vybudovala kariéru na objemnejšom pozadí a figúre v tvare presýpacích hodín, v zrelom veku pripomína dvadsiatničku, ktorá práve zliezla z prehliadkového móla. Dôkazom môže byť záber z nočných hodín, keď ako porotkyňa opúšťala párty pod záštitou American Idol. Paparazzi z nej doslova nedokázali spustiť svoje objektívy. A to plným právom.

J-Lo si na žúr vyrazila v čipkovaných minišatách s rafinovaným prestrihom v strede. Ten odhalil dokonalo ploché bruško, no outfit nechal vyniknúť aj vypracovaným a štíhlym nôžkam. Rozpustená hriva, pôvabné líčenie a vypnutá pleť – to všetko navodzovalo dojem, že latino diva je minimálne o desaťročie mladšia.

Napriek tomu, že speváčka sa veľkú časť kariéry radila k zaobleným sexiciam, podľa jej slov sa za uplynulé roky všeličo zmenilo: „Mám atletické telo. Pracovala som na ňom celý život a bola som veľmi disciplinovaná, keď som to potrebovala.“ Nuž, treba uznať, že vynaložená drina jej priniesla naozaj závideniahodné výsledky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu