Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi jojkárku sobášil kolega: Nevesta celý obrad preplakala!

Uplakanú Slávku Jankovičovú sobášil bývalý jojkár Štefan Bučko (v krúžku). Zobraziť galériu (20)
Uplakanú Slávku Jankovičovú sobášil bývalý jojkár Štefan Bučko (v krúžku).

BRATISLAVA - Druhý raz vydatou pani! Slávka Jankovičová (31) v sobotu poobede povedala áno svojmu partnerovi Davidovi (38). Svoj vzťah spečatili po vyše dvoch rokoch chodenia, pričom v prípade sexi redaktorky z Koliby ide už o druhé manželstvo. To uzavrela pred bývalým jojkárom Štefanom Bučkom, ktorý kedysi moderoval súťaž Riskuj. Nevesta počas obradu nedokázala zadržať slzy a na všetkých fotografiách z Mirbachovho paláca je uplakaná.

Opäť pod čepcom! Slávka Jankovičová má už jeden zväzok za sebou. Napriek rozvodu však na manželstvo nezanevrela. V sobotu poobede sa vydala za svojho aktuálneho partnera Davida. „Boli sme spolu vyše dvoch rokov. Rok ma dobýjal,” prezradila s úsmevom na margo trvania ich vzťahu šťastná nevesta.

Počas obradu v Mirbachovom paláci však príliš radostne nepôsobila. Od dojatia totiž nevedela premôcť slzy, ktoré jej neustále stekali po tvári. Až keď bolo po oficialitách, sexi Slávka opäť vykúzlila úsmev, ktorý ju rozžiaril. Zaujímavé je, že redaktorku z Koliby sobášil Štefan Bučko, ktorý sa tiež niekoľko rokov objavoval na obrazovkách televízie Joj. 

O pár mesiacov navyše zväzok Slávky a Davida spečatí aj spoločné dieťa. Blondínka je totiž tehotná a má už za sebou aj kritický prvý trimester požehnaného stavu. „Naša radosť z prípravy svadby bola o to väčšia, keď sme zistili, že čakáme bábätko,“ povedala nám blondínka potešene.

Jojkárka Slávka Jankovičová s manželom Davidom
Zobraziť galériu (20)
Jojkárka Slávka Jankovičová s manželom Davidom

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu