Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi jojkárka prekvapuje: Odfotila sa nahá s bábätkom!

Slávka Dvořáková a jej syn Artur Zobraziť galériu (7)
Slávka Dvořáková a jej syn Artur

BRATISLAVA - Vyzliekla sa! Jojkárka Slávka Dvořáková (31), predtým Jankovičová, vo februári priviedla na svet svoje prvé dieťa. Pár mesiacov po tom, čo jej synček Artur podrástol, sa rozhodla zapózovať spolu s ním pred objektívom. Na jednom zo záberov sa dokonca nechala zvečniť v Evinom rúchu aj so svojím pokladom v náručí.

Nežná a zároveň zmyselná! Tak pôsobí Slávka Dvořáková na fotografii, ktorú nedávno zverejnila na sociálnej sieti Facebook. Blondínka je už niekoľko mesiacov mamou a spomienky na toto krásne obdobie sa rozhodla navždy uchovať prostredníctvom záberov so synom Arturom. 

Pred objektívom pózovala jojkárka aj s manželom Dávidom, no na niektorých snímkach je len so svojím malým pokladom. V našich končinách sa bábätká často fotia tak, ako prišli na svet, teda nahé. Rovnako sa vyzliekla aj Slávka, a tak má so synčekom aj zábery, ktoré zdôrazňujú ten najbližší kontakt mamičky s bábätkom. 

„Prvé mesiace sú ťažké asi pre každého, kým sa všetci spoznajú a nastavia si nejaký režim, ale už je to lepšie, už má štyri mesiace. Materstvo si užívam. Teší ma, keď môžem sledovať všetko nové v jeho živote. Arturko nás prekvapuje každý deň a je to veľký smejko,” povedala nám Dvořáková. 

Slávka Dvořáková sa nechala so synom Arturom zvečniť nahá.
Zobraziť galériu (7)
Slávka Dvořáková sa nechala so synom Arturom zvečniť nahá.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu