Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Jojkárska redaktorka sa vydala: Nevesta ani nahá, ani oblečená!

Jojkárka Alexandra Hinková sa v sobotu vydala. Zobraziť galériu (6)
Jojkárka Alexandra Hinková sa v sobotu vydala.

BRATISLAVA - Už je z nej pani! Redaktorka jojkárskej šoubiznisovej relácie Top Star Alexandra Hinková (34) sa počas víkendu vydala. Svoje áno povedala dlhoročnému priateľovi Vladimírovi (37). Obrad síce neprebiehal v kostole, no nevesta bola v tradičnej bielej. Samotné šaty však už vyjadrovali jej osobitý štýl. Kúsok látky a pár červených šnúrok - to bolo všetko, čo držalo tento model pokope.

Alexandra Hinková v sobotu rozšírila rady jojkárov, ktorí už majú za sebou vstup do manželstva. Redaktorka Top Staru sa po ôsmich rokoch známosti vydala v bratislavskom Zichyho paláci za svojho partnera Vladimíra. Išlo o malý obrad, na ktorom bola prítomná zväčša len rodina. 

Blondínka medzi svojimi kolegyňami vždy vytŕčala osobitým štýlom a inak tomu nebolo ani v jej veľký deň. Obliekla si na seba totiž zaujímavý model, ktorý by zrejme spĺňal podmienku, že je v ňom ‚ani nahá, ani oblečená‛. Biela róba mala totiž poriadny výstrih a na chrbte držali látku pokope len tenké šnúrky. „Šaty mi podľa môjho návrhu vytvorila jedna zo slovenských návrhárok,” prezradila nám Alexandra. 

Ako sme sa dozvedeli, mladomanželia si nenechajú ujsť ani svadobnú cestu. Zatiaľ ju však odkladajú, aby mala špeciálnu príchuť. „Teraz by to bolo skôr len také dovolenkové, takže to necháme na neskôr,” netajila svoje plány jojkárka, ktorá prežíva asi doteraz najkrajšie chvíle svojho života. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu