Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Müllerova dcéra ukázala holé prsia: A nebola jediná!

Monika Bagárová (vľavo) a Emma Müllerová vsadili na provokatívne outfity, v ktorých predviedli svoje prsia. Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová (vľavo) a Emma Müllerová vsadili na provokatívne outfity, v ktorých predviedli svoje prsia. (Zdroj: David Duducz)

BRATISLAVA – Vie, ako zaujať! Dcéra slovenského speváka Richarda Müllera (52), Emma (19), dokazuje, že rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Na stredajšom finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2013 totiž pútala pozornosť svojimi skutočne odvážnymi šatami. Čierna sieťovina odhalila nielen modelkine maxinohavičky, ale aj nahé prsia. No sexi Slovenka nebola jediná, ktorá počas večera dráždila. V overale s gigantickým výstrihom predviedla svoj neodolateľný dekolt aj bývalá superstaristka Monika Bagárová (19).

Stredajší večer sa niesol v znamení ženskej krásy. V Španielskej sále Pražského hradu sa totiž konalo finále Schwarzkopf Elite Model Look 2013 (viac informácií o podujatí TU). Na honosnom podujatí sa objavilo mnoho známych tvárí slovenského a českého šoubiznisu. No azda najväčšiu pozornosť prítomných pánov pútali iba 19-ročné krásky – speváčka Monika Bagárová a modelka Emma Müllerová. Obidve sa totiž na významnej spoločenskej udalosti objavili v skutočne odvážnych modeloch. 

Galéria: Česko-slovenské finále súťaže Elite Model Look 2013

Dcéra speváka Richarda Müllera prišla na podujatie v kompletne priesvitných šatách. No zatiaľ, čo Emmine najintímnejšie partie zakrývali čierne maxinohavičky, so zahaľovaním svojich predností si hlavu nelámala. Prítomným hosťom sa tak naskytol ničím nerušený pohľad na jej úplne nahé prsia. 

Zahanbiť sa ale v tomto smere nenechala ani bývalá superstaristka. Tá na hrad dorazila v overale s hriešne veľkým výstrihom. Pôsobilo to dojmom, že stačí len jediný neuvážený pohyb, a objaví sa pred všetkými polonahá. Z prípadného trapasu si však Monika ťažkú hlavu nerobila. Jej stylista sa totiž postaral o to, aby všetko bolo počas celého večera na svojom mieste. „Dokonalo sme to podlepili, zalepili a som pokojná. Aj keď som sedela, tak som vedela, že nič nevytŕča. Tak dúfam, že tam fotografi ani nič nenašli,“ povedala pre internetový portál Sedmička Monika Bagárová, ktorá sa v rafinovanom outfite vraj cítila pohodlne.

Ak ste zvedaví, v akých róbach sa predviedli ďalšie známe osobnosti a modelky, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk a hlasujte o najkrajšiu z nich!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu