Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Peštová a Kocianová si vyberali nástupkyne: Tieto mladé krásky (14) majú dobyť svet!

Michaela Kocianová a Daniela Peštová s víťazkami - Slovenka Barbora druhá zľava, Češka Eva druhá sprava. Zobraziť galériu (5)
Michaela Kocianová a Daniela Peštová s víťazkami - Slovenka Barbora druhá zľava, Češka Eva druhá sprava.

PRAHA - Majú víťazky! V stredu sa v Prahe konalo finále Schwarzkopf Elite Model Look 2013. Honosná akcia prilákala množstvo známych tvárí a na promenádu mladučkých stredoškoláčok dohliadali tie najzvučnejšie mená spomedzi slovenských a českých modeliek. Novými objavmi prehliadkových mól sa stali Barbora Koláriková (14) a Eva Klímková (15).

Finále prestížnej súťaže začínajúcich modeliek sa konalo v stredu večer v Španielskej sále Pražského hradu. V honosnom prostredí sa predviedlo 16 finalistiek, polovica za Slovensko a polovica za Českú republiku.

Galéria: Česko-slovenské finále súťaže Elite Model Look 2013

Na ich promenádu po móle dohliadali skúsené krásky. Čestnou predsedníčkou poroty bola Daniela Peštová, ambasádorkou za Slovensko zas Michaela Kocianová. Večer si nenechali ujsť ani svetovo známa Pavlína Němcová, Miss World 2006 Taťána Kuchařová či tvár Wonderbry Adriana Čerňanová.

Pod moderátorským dohľadom Leoša Mareša a za klavírneho sprievodu Ondřeja Brzobohatého sa publiku predviedli naozaj mladučké adeptky na hviezdy titulných stránok módnych magazínov. Slovenskou víťazkou sa stala Barbora Koláriková, za Čechy bodovala Eva Klímková. „Určite som to neočakávala, som veľmi prekvapená,” povedala nám Barbora. Ako sa dostala do súťaže, sa dozviete z videa.

Sledujte TopkyTV: Barbora Koláriková o svojom víťazstve.

Elite víťazka

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s úspešnou topmodelkou Adrianou Čerňanovou.

Rozhovor s Adrianou Čerňanovou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu