Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polonahá a s cigaretami v podprsenke: Müllerova dcéra je riadna divoška!

Emma Müllerová si užíva život. V aute sa fotila len v podprsenke. Nechýbali ani cigarety a šampanské. Zobraziť galériu (5)
Emma Müllerová si užíva život. V aute sa fotila len v podprsenke. Nechýbali ani cigarety a šampanské.

PARÍŽ - Užíva si! Je známe, že dcéra Richarda Müllera (52) sa živí ako modelka. Emma (19) sa popritom snaží aj študovať, no život vo Francúzsku si užíva plnými dúškami. Pri stretnutiach s kamarátmi nechýba ani nejaký ten pohárik a hlavne jej milované cigarety. Ako párty girl utekajúca z jedného večierku na druhý vyzerá aj na fotografii, ktorú si nedávno zverejnila na Facebooku. Do čipkovanej podprsenky sa jej okrem vnád zmestila aj krabička tabakových výrobkov. Fľaša šampanského sa tiež nedá prehliadnuť.

Škola, fotenie a večierky! Tak v skratke vyzerá život Emmy Müllerovej, ktorá pracuje ako modelka. Ktovie, čo z týchto troch položiek prevláda, keď sa dcéra speváka Richarda Müllera a moderátorky Sone Müllerovej dlhodobo zdržiava v Paríži a teda mimo dosahu svojich rodičov.

Ako rebelka sa do istej miery prejavovala už v mladšom veku. Fajčí totiž už niekoľko rokov, alkohol si neodpustila ani pred 18-tkou a vždy vraj povedala to, čo si myslí. Jedným slovom: živel. Nádych nespútanej dcéry slávnych rodičov utekajúcej z jednej párty na druhú má aj fotografia, ktorú si nedávno zverejnila na sociálnej sieti.

Mladá Müllerová sa nechala zvečniť v čiernej čipkovanej podprsenke, za ktorou má strčenú škatuľku cigariet. V ruke pohárik a v rozkroku celá fľaša len dokresľujú imidž divošky, ktorá si žije bohémskym životom. „Milujem toto hriešne miesto. Bozkávam ťa, Paríž. Robíš ma šťastnou,” vyznala sa plavovláska nedávno.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu