Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší prešľap Bartošovej: Zo svadby nič, ale zato hviezdne maniere!

Iveta Bartošová a Josef Rychtař pred radnicou. Dvojica bola vybavovať potrebné náležitosti spojené so svadbou. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová a Josef Rychtař pred radnicou. Dvojica bola vybavovať potrebné náležitosti spojené so svadbou. (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Áno si povedia neskôr! Po tom, čo si Iveta Bartošová (47) v poslednom období prešla peklom, našla opäť zmysel života. Začala s detoxikáciou organizmu a tešila sa na pripravovanú svadbu s Josefom Rychtářom (55). Ako najnovšie vysvitlo, obrad sa mal konať v tajnosti už minulú sobotu. Nakoniec však z toho nič nebolo. Dvojica odkladá slávnosť na dobu neurčitú. Dôvod? Speváčkine hviezdne maniere.

O Ivete Bartošovej sa v poslednej dobe popísalo naozaj veľa. Najprv sa v médiách prepierala jej závislosť od alkoholu, neskôr únos do Talianska, následne zachraňovanie, psychiatrické liečenie a teraz svadba s jej záchrancom Josefom Rychtářom. Život známej speváčky pripomína nepodarenú telenovelu. A tá nemá konca.

Najnovšie totiž české médiá informujú o zrušení jej pripravovanej svadby. Tá sa podľa portálu Super.cz mala konať minulú sobotu. Hviezdne maniere známej blondínky však môžu za to, že sa odsúva na dobu neurčitú. „Iveta si vzala do hlavy, že ich oddá priamo starosta obce, ale ten teraz nemá čas. Takže sa svadba odkladá. Bohvie, či to stihnú už v septembri alebo až v októbri či ešte neskôr. Navyše, majú pred sebou aj nejaké zložité papierovanie,“ dozvedel sa český portál od zdroja blízkeho Bartošovej.

So svadbou to však dvojica zjavne myslí vážne. Nie je tajomstvom, že všetko dôležité už boli snúbenci zariadiť priamo na radnici v Uhříněvsi. Speváčka sa tým pochválila aj na svojom fanúšikovskom profile na Facebooku. Na web totiž zavesila fotku, na ktorej spolu s Rychtářom vychádzajú z radnice s kopou papierov v ruke. „Poobede sme boli s Pepom na radnici. Ale viac neprezradím,“ napísala k snímke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu