Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svadba Bartošovej udalosťou tohto leta: Už sa to začalo!

Iveta Bartošová a Josef Rychtář plánujú svoju lásku spečatiť svadbou. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová a Josef Rychtář plánujú svoju lásku spečatiť svadbou.

PRAHA - Myslia to smrteľne vážne! Život Ivety Bartošovej (47) je horúcou témou tohto leta. Hoci si mnohí myslia, že speváčka by sa mala hlavne čo najskôr dať fyzicky aj psychicky do poriadku, jej partner Josef Rychtář (55) vymyslel pre ňu iné aktivity. Dvojica sa totiž pred pár dňami zasnúbila a zaľúbenci už v týchto dňoch naplno začali s prípravami na svoj veľký deň.

Čo najskôr! Iveta Bartošová a Josef Rychtář sa očividne nevedia dočkať toho, aby boli konečne manželmi. V stredu už dokonca začali s vybavovaním potrebných formalít. Ich prvé kroky smerovali najskôr na radnicu, kde požiadali o vydanie potrebného osvedčenia pre cirkevný sobáš.

Iveta a Josef sa totiž netaja tým, že svoju lásku chcú spečatiť pred Bohom. „Ani jeden z nás nemal doposiaľ kresťanský sobáš, ale obaja sme pokrstení. Do kostola občas zájdeme a budeme radi, ak nám vyhovejú,” povedal pre český denník Blesk Rychtář.

Nedočkaví zaľúbenci už vraj dostali požehnanie aj od speváčkinho syna. „Iveta to s ním prebrala a ďalej sa k tomu nebudem vyjadrovať. Artur ma prijal do rodiny s tým, že chcem žiť s jeho maminkou,” dodal budúci ženáč.

Hoci Bartošovej ochrancovia Zděnek Macura a Domenico Martucci tvrdia, že Rychtářovi ide o speváčkin majetok, on trvá na predmanželskej zmluve. „Ide mi iba o Ivetu. Keby nebola speváčka a mala by hoci holý zadok, tak si ju aj tak vezmem a budem s ňou. Na predmanželskej zmluve trvám a keby sa čokoľvek zlého stalo, všetko pripadne Arturovi,” uzavrel Rychtář. Ten sa len nedávno rozviedol so svojou exmanželkou Darinou. Bartošová už má za sebou nevydarené manželstvo s Jiřím Pomejem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu