Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bartošová opäť nevestou: Čo svadba, to škandál a hanba!

V utorok Iveta Bartošová vyšla z radnice v teniskách, v roku 2008 mala namiesto obrúčok sedmokrásky. Zobraziť galériu (7)
V utorok Iveta Bartošová vyšla z radnice v teniskách, v roku 2008 mala namiesto obrúčok sedmokrásky.

PRAHA - Opäť v centre pozornosti! Iveta Bartošová (47) sa v utorok vydala za Josefa Rychtářa (55). Udalosť sa nepodarilo utajiť, a tak bol ženích k prítomným novinárom poriadne vulgárny. Jeho syn šoférujúci svadobné auto dokonca ohrozoval ich životy. K zvláštnej atmosfére prispelo aj to, že speváčkina rodina sa obradu nezúčastnila. Zaujímavé je, že ani blondínkina minulá svadba s Jiřím Pomejem (48) sa nezaobišla bez škandálu.

Vyrobili si hanbu! Iveta Bartošová sa rozhodla druhý raz vo svojom živote uzavrieť manželstvo. Jej vyvoleným sa po zhruba dvoch spoločne strávených rokoch stal Josef Rychtář. Speváčkina rodina však pri tom nebola. „Maminka a brat neprišli, lebo bývajú ďaleko a nechcela som ich sem ťahať takú diaľku,” odôvodnila pre Blesk.cz blondínka.

Maximálne čudné však je, že Svatava Bartošová sa o svadbe svojej dcéry dozvedela až z internetových článkov a telefonátov od novinárov. „Nebola som pozvaná, je mi to strašne ľúto. Naše vzťahy sa už asi nikdy nezlepšia,” povedala so zadržovaným plačom redaktorovi magazínu Sedmička.

Netradičný svadobný deň sa pri povahe Josefa Rychtářa nezaobišiel ani bez vulgarizmov. Bývalému ochrankárovi sa totiž nepozdávalo, že dátum obradu sa dostal do uší médiám a novinári okupovali ulicu pred Ivetinou vilou.

Z otca si zobral príklad aj jeho syn Jan. Ten svadobným autom išiel priamo do davu ľudí a minul ich len o pár centimetrov. „Razil si cestu úplne nevyberaným spôsobom a s úsmevom na perách mieril autom na fotografov,” napísal portál Super.cz. Hoci boli pred budovou radnice aj príslušníci polície, voči mladšiemu Rychtářovi nezakročili. Túto nepríjemnú situáciu mnohí označili za najväčší škandál Bartošovej veľkého dňa.

Menším trapasom však bolo aj vyjdenie nevesty pred radnicu, v ktorej sa obrad konal. Iveta síce mala na sebe pekné dlhé biele šaty, ale jej obuv sa za svadobnú považovať nedala. Kým lodičky držala v ruke, na nohách jej svietili tenisky. Príčina je naozaj kuriózna. Speváčka totiž podľa niektorých svedkov bežala na úrad cez záhradu a les, aby jej príchod nikto nezachytil.

Oproti týmto manévrom bola jej prvá svadba s Jiřím Pomejem vlastne iba trochu netradičná. V roku 2008 sa veselice zúčastnila aj Ivetina mama, ktorá dokonca na miesto konania priletela vrtuľníkom. Megalomanský obrad vo veľkom štýle pokazil iba „škandálik” s prstienkami. Šperky v hodnote 6 miliónov českých korún mal totiž zaplatiť sponzor, ktorý evidentne sľub nesplnil. A tak si ich párik v klenotníctve nevyzdvihol. Namiesto klasických obrúčok si tak speváčka a producent na prsty nastokli sedmokrásky.

Chcete mať lepší sobáš ako Iveta Bartošová? Nenechajte nič na náhodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu